Lehet itt olyan Pécs közelében élő lányokkal beszélgetni,ismerkedni? Akiknek nem büdös a munka? Kort is írjatok légyszi🙂
Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 07:32
21/28 anonim válasza:
18.:Vagy nincs kedve a trollkodásokra válaszolnia.Esetleg kiírta a kérdést,és még nem nézte meg azóta,hanem dolgozik.
2021. jan. 20. 17:19
22/28 anonim válasza:
Ebben igazad lehet. Kiírta és még nem nézte meg.
De tételezzük fel hogy megnézte.
Ha nem reagál akkor humorérzéke nulla. Melyik nőnek kellene egy humortalan besavanyodott, önsajnáltató ember?
2021. jan. 20. 17:31
23/28 anonim válasza:
22.:Talán egy olyan ember,aki már hozzászokott az ilyen szövegekhez,és felismeri majd hogy mikor lehet válaszolni.És ha valaki tényleg bevan már savanyodva,akkor az ezekhez hasonló szövegek se fogják őt kizökkenteni a mélabúból,csak még mélyebbre lökik abba a hiszembe,hogy ezt is kár volt megkérdeznie,mert nem létezik értelmesen válaszolni tudó emberi lény.
2021. jan. 20. 17:41
24/28 anonim válasza:
Oké, ezt is értem.
De akkor sem értem miért nem lehet világosan, értelmesen megfogalmazni az igényeket. Miért kell általánosítva feltenni egy kérdést.
A kérdező semmit sem írt saját magáról. Lehet hogy rosszak a tapasztalatai de akkor sem így kell ismerkedni.
Ez visszataszító és degradáló.
Az őszinte beszéd többet ér.
Ha értelmes embert keres akkor fogalmazzon értelmesen.
Ha mélabúba burkolózik akkor nem biztos hogy a válaszadókkal van baj.
2021. jan. 20. 18:40
25/28 anonim válasza:
24.:Írjál rá és megtudod.
2021. jan. 20. 18:44
26/28 anonim válasza:
en nem tudom minez a troll fobia, csomo not ismertem meg itt gyiken, nezopont kerdese hogy elkeseredettek vagy csak nem tudnak mas alternativat talalni mert se a parkeresok nem mukodnek se az eletben mert mindenki taho... En 26 vagyok (f) jo ideje vagyok itt a gyiken, de pl ha beszelgeto partnert keresek lany szemelyeben itt elobb-utobb mindig talalok, mig pl tinderen 10 bol 10 x agyhalott idiotakba botlok lepten nyomon.
2021. jan. 30. 16:28
27/28 anonim válasza:
Rabszolga kerestetik?
2021. márc. 3. 20:44
28/28 anonim válasza:
Én vállalkozok!
Ha gondolod írj!
67/LÁNY
Üdv.:Gizi néni
2021. márc. 26. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!