Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol lehet mostanában ismerkedni?

Hol lehet mostanában ismerkedni?

Figyelt kérdés

Jól felforgatta ez a vírushelyzet az életet. Arra lennék kíváncsi, hogy ebben az időszakban hol lehet normálisan ismerkedni? Hiszen nagyon senki se mozdul ki. Próbáltam ilyen társkereső alkalmazást, de nagyon sok az inaktív fiók és nagyon sok lány csak az instagramját reklámozza. A facebookon pedig mindenki szerint gáz ráírni egy lányra aki szimpatikusnak tűnik. Akkor mi marad?

Ti hol ismerkedtek?

2021. jan. 16. 13:34
 1/5 A kérdező kommentje:
20F, ez lemaradt.
2021. jan. 16. 13:35
 2/5 anonim válasza:
Majd ha vége lesz ennek, akkor lehet.
2021. jan. 16. 13:37
 3/5 anonim válasza:
Társkeresőket inkább hagyjad szerintem ott nem találsz értelmes embert, (tisztelet a kivételnek), mi marad? Hát meg várod a végét vagy szerencséd lesz és össze futsz valaki olyannal bárhol aki szimpatikus neked és megszólítod... Más ötletem nincs. /L
2021. jan. 17. 18:24
 4/5 anonim válasza:

Társkeresőn is lehet értelmes emberekkel összefutni, már eleve ha abból indulunk ki, hogy Te is felregisztráltál, más hasonló helyzetben lévő értelmes embert kereső lány miért ne tenne így? Rá lehet akadni ott is valami jóra. Az más kérdés, hogy szerencse kell hozzá. Csakúgy, mint a való életben is.

Amúgy, ez a Facebookon ráírok dolog valóban gáz sok ember szerint, meg sok lány elhatárolja magát tőle, de őszintém, szerintem teljesen rendben van. Miért ne lehetne ott kezdeményezni? A profiljából több minden kiderül az embernek, mint egy Tinder-profilról. Aztán ha esetleg van a lánynak barátja, vagy nem szeretne veled ismerkedni, úgyis megmondja. Rám is volt már, hogy rámírtak, megmondtam a srácnak, hogy nem szeretnék vele ismerkedni, ennyi volt.

Azt hiszem, sokan a zaklatóktól félnek,emiatt utasítják el. Amit egyébként nem értek, mert még mindig ott a letiltás lehetősége. Valószínűleg azonban többségben vannak azok, akik nem vennék jó néven, ha ott próbálkoznál, szóval akkor már inkább társkereső. De erősen szelektálni kell.

Vagy... Töltesz egy kis időt szingliként, és megvárod, míg újra lehet élőben ismerkedni. Ez az opció sem megvetendő. :)

2021. jan. 17. 19:21
 5/5 anonim válasza:
20/l
2021. jan. 17. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!