Lányok!? Kinek volt barátság extrákkal kapcsolata? Illetve támogatói kapcsolata?
Figyelt kérdés
Kinek volt már ilyen kapcsolata és hogy alakult ki? Támogatáson alapult? Ha nem, érdekelne támogatói kapcsolat? Kort és megyét írjatok kíváncsi vagyok! :)2021. jan. 10. 18:26
11/16 anonim válasza:
jah, már nehogy azért is krva legyek, mert a legutóbbi Soundon meghívattam magam pár italra...
2021. jan. 10. 19:48
12/16 anonim válasza:
11-es, attól még nem leszel krva, de azért tudnod kell, hogy egy erős és stabil anyagi és énképpel rendelkező nőnek nincs szüksége rá, hogy bárki meghívja őt pár italra. Az én szememben az ilyen "meghívatom magam pár italra" nők lotyók, akik a 800 forintos piát sem tudják kifizetni, de azért Soundra járnak arcoskodni.
2021. jan. 10. 20:10
13/16 anonim válasza:
Hé, hagyjátok az ilyen nőket. Ők önálló, erős nők, akik valamiért mégis támogatásra szorulnak, de csak mert a fiúknak akarnak segíteni igazából azon, hogy legyen kit támogatniuk!
2021. jan. 10. 20:59
14/16 anonim válasza:
ArthurTailor szakadok. :D :D
2021. jan. 10. 21:07
15/16 anonim válasza:
Szánalmas az összes ilyen kis ribizli
2021. jan. 12. 21:34
16/16 Tseppkoe válasza:
Lackó, te vagy?
2021. febr. 25. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!