Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan 45+os férfi aki...

Van olyan 45+os férfi aki ismerkedne és nem sportmániás?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 10:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a sport fontos része az én életemnek is. Hetente 3x 1 óra gyaloglás. Én arról beszélek, amikor valaki teljesítmény kényszerből tolja a sportot és minden szabadidejét ennek áldozza.
2021. jan. 11. 18:43
 12/14 kokomfitty válasza:
..hogyne...szép csinos lányokkal szeretnék megismerkedni, nőmániás vagyok nem pszihoterápiát igénylek
2021. jan. 17. 19:36
 13/14 anonim válasza:

Na kezdjük az elején;

A legtöbb társkeresőn ismerkedő ember, amit leír magáról, annak rendszerint a fele sem igaz. Ez ugyanúgy van a nők, mint a férfiak esetében egyaránt. Az ilyen helyeken ugyanis mindenki tisztában van azzal, hogy kb. mi az általános "elvárás" és azt írja le, különben esélyesen egy levelet, vagy választ sem fog kapni. De persze előfordulhat, hogy még így sem.

A másik dolog, 45+ -os pasi lévén bizton állíthatom, a legtöbb 45+ -os pasit, kicsit sem érdekli a sport. Vagy legfeljebb csak akkor, ha azt a TV-ben nézheti, bár engem még úgy sem. Valamikor tényleg sokat sportoltam huszonévesen, de akkor sem minden szabadidőmben, csak hetente egyszer-kétszer. Mégse voltam soha elhízva és most sem vagyok. Én úgy érzem a napi életem során is eleget mozgok. Nem vagyok egy ropi, nem vagyok kocka hasú sem, de nem vagyok elhízott sem. És szerintem ebben a korban ez a normális férfiaknál és nőknél is.

Ami a heti 3x1 óra gyaloglást illeti, nem szemrehányás, de az nem tudom mennyire lenne sport? Én ettől sokkal többet gyaloglom hetente, csak a napi ténykedéseimet számolva. Na ja, mondjuk nem járok kocsival és a liftet se mindig használom, ami azért nyilván sokat dob a dolgon.

Az emberek különbözőek. Nyilván nem minden nő a kocka hasú, kigyúrt, tetkós macsókat szereti, ahogyan a pasik sem mind a vékony, csőrös, szőke macákat. És vannak olyan pasik, akik kifejezetten a tőlük idősebb nőket kedvelik, ahogyan vannak olyan nők is, akik a fiatalabb pasikat. Szóval ez nem egy egzakt dolog. Ugyanakkor tény, hogy minden kornak megvan a maga ideálja és a nagy átlag bizony az ilyen ideálokra bukik. Ezért is van az, hogy az ismerkedős oldalakon mindenki ilyennek igyekszik beállítani saját magát a nagyszámok törvénye alapján. Megint más kérdés, ha személyesen is találkoznak, akkor lehet, hogy magyarázkodniuk kell, ha mégsem a leírásnak megfelelőek.

Egy személyes példa: Úgy harmincas éveim elején járhattam, mikor randit beszéltem meg egy húszas évei végén járó lánnyal. Kint volt a fényképe, mégsem ismertem meg amikor találkoztunk. Ugyanis az történt, hogy kitett magáról egy olyan fényképet, ami esélyesen még az érettségi tablójához készült. Jóval fiatalabb volt, erősen ki volt sminkelve, a haja frissen volt fodrászolva és elegánsan volt öltözve. Ehhez képest a randin megjelent úgy 10 évvel idősebben, smink nélkül, szétaludt szanaszét álló hajjal és susogó melegítőben. Azután pedig még ő volt megsértődve, hogy nem ismertem meg a kitett kép alapján. :-)

Hát így mennek ezek a dolgok a netes ismerkedő helyeken. Szóval szerintem nem Veled lehet a probléma és nem is a 45+ -os pasikkal, hanem sokkal inkább azzal, ahol ismerkedni próbálsz.

2021. jan. 17. 22:12
 14/14 anonim válasza:
50 vagyok és gyakorlatilag sportmániásnak kell lennem, hogy egy viszonylag értelmes állapotban lévő (erő, állóképesség, megjelenés) fizukumot tartósan fenn bírjak tartani, bocs. Lehet, másnak könnyen megy az ilyesmi, de nekem elég sok munka van ebben. Heti 3 sétával számomra kivitelezhetetlen volna, szerencsés nő vagy, ha Neked megy. :)
2021. jan. 18. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!