Valaki akar ismerkedni?(Budapest)
Tudom, hogy itt az arc sokat számít, szóval ha írtok privátban első dolog lesz, hogy valahol küldök képeket és akkor eldöntheted h mennyire vagy vevő a dologra xd persze ha nem kell az is oké.
Mesélnék magamról de nem akarom itt tömeg előtt előadni magam, inkább csak egy embernek, de azért pár infó magamról h ne vakba írj:
- még nem nagyon akartam ismerkedni ezelőtt, szóval nem is volt senkim
- vannak barátaim hobbijaim és céljaim, szóval nem fogok rád tapadni egész nap, ha esetleg ettől tartanál
- (csak, hogy a külsőt is megemlítsem) személy szerint nem tartom magamat rondának, sőt sportolok is, de nyilván ezt nem nekem kell eldönteni xd
- 19 éves vagyok, ha még nem lett volna tiszta akkor fiú vagyok és Budapesten élek
Tbh elegge out of comfort vagyok azzal h itt irok, sztem sokkal jobban meglehet valakit irl ismerni, de ugye bevagyunk zarva :/
Írj nekem nyugodtan!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!