Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki akar ismerkedni?(Budapest)

Valaki akar ismerkedni?(Budapest)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy itt az arc sokat számít, szóval ha írtok privátban első dolog lesz, hogy valahol küldök képeket és akkor eldöntheted h mennyire vagy vevő a dologra xd persze ha nem kell az is oké.

Mesélnék magamról de nem akarom itt tömeg előtt előadni magam, inkább csak egy embernek, de azért pár infó magamról h ne vakba írj:

- még nem nagyon akartam ismerkedni ezelőtt, szóval nem is volt senkim

- vannak barátaim hobbijaim és céljaim, szóval nem fogok rád tapadni egész nap, ha esetleg ettől tartanál

- (csak, hogy a külsőt is megemlítsem) személy szerint nem tartom magamat rondának, sőt sportolok is, de nyilván ezt nem nekem kell eldönteni xd

- 19 éves vagyok, ha még nem lett volna tiszta akkor fiú vagyok és Budapesten élek

Tbh elegge out of comfort vagyok azzal h itt irok, sztem sokkal jobban meglehet valakit irl ismerni, de ugye bevagyunk zarva :/

2021. jan. 8. 02:31
 1/6 anonim válasza:
Írj szerelmem 59/F 😍😘
2021. jan. 8. 05:39
 2/6 anonim válasza:
Férfiak bejönnek kérdező?
2021. jan. 8. 08:37
 3/6 anonim válasza:
Nekem küldheted a képet. 18/L
2021. jan. 8. 10:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat mindenkitől, hogy nem fogalmaztam érhetően, az én korombeli lányok felé érdeklődöm, de azért köszi a válaszokat! Írhattok még nyugodtan!
2021. jan. 8. 19:44
 5/6 anonim válasza:

Írj nekem nyugodtan!

16/L

2021. jan. 9. 08:49
 6/6 anonim válasza:
Nekem is írhatsz 😀 18/L
2021. jan. 10. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!