Lehetne itt ismerkedni kortól függetlenül nőkkel? 27F
Azt, hogy ne féljen a kezébe venni a varázspálcát. A Legendás Lények Gondozása tárgyból jeles eredménye legyen meg, szüksége lesz rá. Ha a helyzet megköveteli legyen jó a beszélőkéje, szóval a száját tudja alkalmazni akár szerteágazó területeken is. Griffendél háát, a Mardekár total homo, Hollóhát... ezt szerintem magyarázni sem kell. Ha mégis ezek egyikébe tartozna tudjon teperni, és tegye oda magát. Mugli emberek inkább nee, kivéve ha ennyire vágyik az alárendeltségre... nem leszek semmi jó elrontója ha úgy van. Ha ez megvan, akkor én is szívesen kinyitnám azt a bizonyos titkok kamráját.
Köszönöm a figyelmet, komoly jelentkezőket várok, ne vegyétek félválról ezeket a feltételeket!!! 2222222/F kicsit elkorosodtam, de hát ez van ezt teszi a karantén a varázslókkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!