Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha harmincasok vonzanak az...

Ha harmincasok vonzanak az már apakomplexus?

Figyelt kérdés

18 vagyok, csak ezért kérdezem. Tudom hogy már nem lehetne az apám, de az apakompexus inkább arról szól hogy idősebb férfiak tetszenek, akik kicsit apáskodnak feletted nem?

Akár írhatnak is 30hoz közel levő emberek (az sem hátrány ha érdekel a ddlg).

De félreértés ne essék nem a pénzük miatt jönnek be, csak szimplán velük jobban megtalálom a közös hangot mint a kortársaimmal.

2021. jan. 6. 17:38
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
30 évesek egyáltalán nem apásak. Nem tudom honnan szeded ezt. Ez a korosztály is nagyon fiatal, gyerekes. Én magam is annyi vagyok, közelében nem vagyok 30 évesnek lélekben és külsőre se. Itt már annyi van, hogy aktív meló van, és már voltál lánnyal, tudod nagyjából mi hogy működik, mert kezdeményezni, nincs már olyan ciki ez vagy az. Kb ez a 30-as korosztály, akik igazán mernek és akarnak élni. Apás emberek 40 év felett kezdődnek igazán, akik már jóval többet láttak a világból és akarnak még.
2021. jan. 6. 18:51
 12/22 anonim válasza:

De azért azt akarja a kérdező, hogy dominálja őt az adott férfi 😂😂

Nem találsz a korosztályodból olyat, akivel lehetne BDSM-ezni? 🤔

2021. jan. 6. 19:38
 13/22 anonim válasza:
A korosztálya összes "hímje" kappanhangon vihog, és V nyakú rózsaszín pólóban szelfizget. :D :D
2021. jan. 6. 19:40
 14/22 anonim válasza:
Akkor rossz helyen keres.
2021. jan. 6. 19:48
 15/22 anonim válasza:

Elmeséled hol kellene keresnie?

Ezt a rossz helyen keresel mondatot rühellem. :D

Nekem is mondják, visszakérdezek hogy na mesélj hogy hol is kéne keresni te szakártő. erre csak hápogás van :D

2021. jan. 6. 19:50
 16/22 anonim válasza:

Nem.

F/31

.

.

;)

2021. jan. 6. 20:01
 17/22 anonim válasza:
17 évesen, 30asokra vágyakozni, főleg, hogy azt akarja, dominálják, azért szerintem nem teljesen komplexus mentes dolog. De amúgy én ezt olyan szempontból meg tudom érteni, hogy manapság rengeteg a csonka család, ahol az apa olyan kamaszkor körül lelép és szegény lánykák a fasszo.ó, rohadék apjukkal akarják újraélni a kapcsolatot. És ezért nyilván az apjukra hasonlító, megbízhatatlan, néha domináns, bántalmazó, bunkó embereket keresnek és ördögi körként újra és újra belépnek egy bántalmazó kapcsolatba. Ez egy korbetegség már egy ideje. De elhiszem, hogy nehéz feldolgozni ilyen traumákat.
2021. jan. 6. 20:09
 18/22 anonim válasza:
Ha annyira korbetegség lenne, akkor zsinórban "gyalázgatnám" a tizenéves tinilányokat. :)
2021. jan. 6. 20:11
 19/22 anonim válasza:
Női oldalról mondtam, ahogy írtam is. A dolog férfi oldala megint más kérdés.
2021. jan. 6. 20:26
 20/22 anonim válasza:
Írj rám, egy 30 as izmos férfi
2021. jan. 7. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!