Valaki ismer 20 év alatt ázsiai lányt akivel lehetne beszélgetni?
Tök értelmetlen a kérdés, remélem vágod. Egyrészt, a "20 év alatti" az nagyon tág. Másrészt, mire gondolsz? Mit akarsz? "Csak" ázsiai legyen, vagy ázsiai származású, vagy Magyarországon élő és ázsiai származású, stb.? Minimális infót nem adtál meg.
Egyébként levelezőtársat keress, az ennek a legegyszerűbb és normálisabb módja. Olyannal semmi értelme ismerkedned, akinek a családja már X. generáció óta itt él, és gyakorlatilag magyar.
"akinek a családja már X. generáció óta itt él, és gyakorlatilag magyar."
Hogy lenne már magyar egy ázsiai???
Édes Istenem...
Előbb kérlek, adj egy definíciót akkor arról, hogy mi a "magyar", mióta az, honnantól számítunk valakit magyarnak, és honnantól (és milyen alapon) zárunk ki valakit ebből a kategóriából, azután majd talán vitatkozom veled. Annyit előrebocsátok, hogy évszázados vita tárgya a magyarság definíciója, de azért senki nem tiltja, hogy te is tégy egy próbát.
Ami viszont engem illet, ha valaki magyarul beszél, Magyarországon él és magyarnak vallja magát (+magyar állampolgársága van, bár részemről nem ez a döntő), az magyar.
Meg esetleg művelődhetnél kicsit a magyarság eredetkérdéseit illetően is. Több elmélet kereng ezen a téren, és nagyon valószínű, hogy az akkori magyarság egy része legalábbis ázsiai eredetű.
Kérlek ennek fényében tedd fel újra a buta kérdésed.
6#
Az ázsiai eredet nem jelent mongolid rasszt
Pedig szerintem előbb magyar pl egy olyan lány akinek a szülei ázsiaiak, de ő Magyarországon él, magyarul beszél, magyar állampolgársága van és a magyar törvények szerint cselekszik.
Szerintem ilyen szempontból nem a rassz határozza meg az állampolgárságot. Lehet hasznosabb tagja is mint aki veri a mellét, hogy mekkora magyar de a 8 általánost sem végezte el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!