Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismer 20 év alatt...

Valaki ismer 20 év alatt ázsiai lányt akivel lehetne beszélgetni?

Figyelt kérdés
Szimpatikusak nagyon az ázsiai lányok aki ebben tudna segíteni meg köszönném! Instán szeretnék ha kapnék neveket😊
2021. jan. 2. 22:14
 1/10 anonim válasza:
Az engem is érdekelne, bár engem kifejezetten Ázsiai lányok érdekelnének :D, imádom őket, annyira cukik. Meg is akartam tanulni japánul.
2021. jan. 2. 22:40
 2/10 anonim válasza:
Bocsánat, japán lányok érdekelnének kifejezetten*, csak megzavart az Ázsiai :D
2021. jan. 2. 22:45
 3/10 anonim válasza:

Tök értelmetlen a kérdés, remélem vágod. Egyrészt, a "20 év alatti" az nagyon tág. Másrészt, mire gondolsz? Mit akarsz? "Csak" ázsiai legyen, vagy ázsiai származású, vagy Magyarországon élő és ázsiai származású, stb.? Minimális infót nem adtál meg.

Egyébként levelezőtársat keress, az ennek a legegyszerűbb és normálisabb módja. Olyannal semmi értelme ismerkedned, akinek a családja már X. generáció óta itt él, és gyakorlatilag magyar.

2021. jan. 2. 22:52
 4/10 anonim válasza:

"akinek a családja már X. generáció óta itt él, és gyakorlatilag magyar."

Hogy lenne már magyar egy ázsiai???

2021. jan. 2. 23:20
 5/10 anonim válasza:

Édes Istenem...

Előbb kérlek, adj egy definíciót akkor arról, hogy mi a "magyar", mióta az, honnantól számítunk valakit magyarnak, és honnantól (és milyen alapon) zárunk ki valakit ebből a kategóriából, azután majd talán vitatkozom veled. Annyit előrebocsátok, hogy évszázados vita tárgya a magyarság definíciója, de azért senki nem tiltja, hogy te is tégy egy próbát.

Ami viszont engem illet, ha valaki magyarul beszél, Magyarországon él és magyarnak vallja magát (+magyar állampolgársága van, bár részemről nem ez a döntő), az magyar.

2021. jan. 3. 00:16
 6/10 anonim válasza:

Meg esetleg művelődhetnél kicsit a magyarság eredetkérdéseit illetően is. Több elmélet kereng ezen a téren, és nagyon valószínű, hogy az akkori magyarság egy része legalábbis ázsiai eredetű.

Kérlek ennek fényében tedd fel újra a buta kérdésed.

2021. jan. 3. 00:18
 7/10 anonim válasza:

6#

Az ázsiai eredet nem jelent mongolid rasszt

2021. jan. 3. 00:21
 8/10 anonim válasza:

Pedig szerintem előbb magyar pl egy olyan lány akinek a szülei ázsiaiak, de ő Magyarországon él, magyarul beszél, magyar állampolgársága van és a magyar törvények szerint cselekszik.

Szerintem ilyen szempontból nem a rassz határozza meg az állampolgárságot. Lehet hasznosabb tagja is mint aki veri a mellét, hogy mekkora magyar de a 8 általánost sem végezte el....

2021. jan. 3. 10:13
 9/10 anonim válasza:
MEEFF alkalmazás.
2021. jan. 3. 15:53
 10/10 anonim válasza:
mielőtt ázsiai lánnyal kezdesz, előtte fejleszd magad, mert jól pofára fogsz esni. az ázsiai nők a sikeres, pénzes, de legalábbis ambíciózus és nagyon szorgalmas pasikat szeretik, akik még éjjel is dolgoznak akár. ebben látják, hogy el fogja tudni tartani a családját. persze nem árt a romantika, kedvesség, kényeztetés, de ők nem olyanok, mint egy nyugati csaj, akinek az a fontos hogy mindenről tudjatok beszélgetni. ők ennél praktikusabbak és materiálisabbak. ők is szorgalmasak nagyon, szóval ha a gép előtt tespedő diák vagy, akkor neki se állj. még ha 20 éves is vagy, suli mellett már fel kéne mutatnod valamit, pl. programozol önerőből, webshopod van, dolgozol egy jó helyen gyakornokként suli mellett, 2-3 nyelvet beszélsz stb, és a családod is rendben van, vállalható.
2021. jan. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!