Molett, 18-35 közötti nők, nektek bejönnek a vékonyabb testalkatú férfiak?
Figyelt kérdés
27 éves budapesti férfi vagyok. És szívesen ismerkednék molett, igényes nőkkel. Privátban szívesen mesélek magamról.2021. jan. 2. 00:01
1/22 anonim válasza:
Nekem az ideális férfi testalkat az olyan mint pl. a való világból Bálinté. Ennél vékonyabb nem vonzó számomra és nem is mutatna túl jól mellettem :D
2021. jan. 2. 00:15
2/22 anonim válasza:
Nem
2021. jan. 2. 01:27
3/22 anonim válasza:
Fújj
2021. jan. 2. 07:35
4/22 anonim válasza:
Nevetséges, itt persze majdnem mindenki azt fogja mondani, hogy nem, közben meg ők sem szeretnének maguk mellé egy hasonlóan elhízott faszit. Én vékony vagyok, de pl. társkeresőn is többször talált már meg elhízott nő, hogy beszélgetne velem. A kövér nők is jórészt minimum kidolgozott testű férfiakra csorgatják a nyálukat, nem a mackókra.
2021. jan. 2. 10:33
5/22 A kérdező kommentje:
Tényleg elég hiteltelen. Tekintve, hogy több molett hölggyel volt dolgom vékonyabb testalkattal, mint vékonnyal.
2021. jan. 2. 11:17
6/22 anonim válasza:
#5: Na igen, csak nem értem, minek kell a hazudozás. Elég lenne egy olyan kísérlet, hogy pl. egy társkeresőn mackós kinézetű férfiként írsz kövér nőknek, utána meg kidolgozott testűként (vagy legalábbis átlagos testalkatúként). Lefogadom, hogy nem a mackós faszira csapnának le, hanem felfelé kaparnának. De ha egy átlagos férfi akar jó nőket megszerezni, akkor rögtön lehurrogják, hogy maradjon a saját szintjénél.
2021. jan. 2. 11:23
7/22 A kérdező kommentje:
Így van. A nők mindig magasabbra teszik a szintet a sajátjuknál. És meg is tehetik ezt. Sajnos nem lehet ezen változtatni.
Csak akkor nem kell a szöveg, hogy a saját "kasztban" keresgéljen az ember, mert az ottani nők, már csak egy-két szinttel jobb kategóriával állnak össze.
2021. jan. 2. 11:29
8/22 anonim válasza:
Minden nőt meglehet kapni, ha van elég zsozsó, van két autóm, egy munkás lepukkant, és egy több millás. Na amikor csak úgy kocsikázok az országban a drága autóval, minden jó csaj mosolyog rám, volt már olyan is hogy elkérte a facem a parkolóban, na a lepukkant autóval soha 😂 legyen pénzed akkor bármilyen nőt megkaphatsz, én hetente váltogatom őket, mert van rá lehetőségem, és nem hagyom egy nőnek se hogy kihasználjon😂 Lényeg hogy lássák neked jól megy, van pénzed, de ne költsd rájuk mert egyik se érdemli meg, qrogasd őket aztán pá.
2021. jan. 2. 11:38
9/22 anonim válasza:
Akár csak átlagos férfiként is kb. esélytelen vagy még az átlagos nőknél is, hiszen ők megtehetik, hogy a legjobbak közül válogassanak, úgyis lesz olyan a jelentkezők között, aki a felső 10%-ba tartozik. Ha átlagos külsejű vagy, még arra sem kapsz esélyt, hogy megmutathasd, mit tudsz. Engem is sokszor lepattintottak pl. képcsere után, ami elég rosszul esett, pedig olyan is volt, hogy előtte tök jól elbeszélgettünk. Ennyit arról, hogy a belső mennyire szépíti meg a külsőt a nők szemében. Az a nagy baj, hogy amíg egy átlagos férfi jó eséllyel az átlagos nők körében keresgél, addig egy átlagos nő is inkább a jópasikra ácsingózik. És amíg a férfiak úgy gondolkodnak, hogy vannak a topmodell nők, a nagyon is szerethető és csinos "átlagosak" (akik jó sokan vannak), meg a nagyon átlag alattiak (bűnrondák, igénytelenül elhízottak), addig a nők kb. csak a férfiak felső 10%-át tartják értékesnek, az átlagos férfiak meg egy szinten vannak az igénytelen, tróger jóskapistákkal. A férfiak jó része szerintem esélyt ad nagyon sok átlagos lánynak, de hiába, ha azok csak Mr. Perfectre ácsingóznak.
2021. jan. 2. 11:41
10/22 anonim válasza:
Első vagyok: nekem kifejezetten nem tetszik a kidolgozott test. Párom 183 magas és 100 kiló, nekem pont jó. Amúgy meg mi ez hogy saját szint? Most akkor jöjjek össze egy 150 kilóssal csak mert az illene hozzám? Ugyanúgy a nők is elmondhatják magukról, hogy egy testépítő nem fog összejönni egy 120 kilós csajjal.
2021. jan. 2. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!