Átlagos fiúk/férfiak, akiknek kinézetre jóval szebb barátnője van, hogyan ismerkedtetek meg?
Figyelt kérdés
Gondolom nem úgy volt, hogy a nő kezdeményezett, alig várva a dolgot. Gondolom ilyen esetben a fiú/férfi a kezdeményező...2021. jan. 1. 14:28
11/17 A kérdező kommentje:
Na jó :D
Az állás művezető, annyi kiegészítés, hogy a 320-ban benne van a cafeteria, de az sokat nem változtat, azt is el lehet költeni...
2021. jan. 1. 21:03
12/17 anonim válasza:
Nőre nem vagy hajlandó költeni. Akkor nyilván magadra sem. Tehát simán lehetsz igénytelen. Ennyi elég is, többet nem véletlenül nem akar tudni rólad egy nő sem!
Mindenki tartja magát valamire. Legalább átlag felett valamivel. Ha te csak átlagosnak gondolod magad, akkor elég defektes lehetsz!
2021. jan. 1. 21:15
13/17 A kérdező kommentje:
#12-es, te ezt a mondatot hogy értelmezed?
"Ettől függetlenül hajlandó vagyok rá fordítani jelentős pénzeket..." - ez a mondatom szerintem pont azt jelenti, hogy hajlandó vagyok akár jelentősebb összeget is költeni rá.
átlagosnak meg kinézetre neveztem magam, de mindegy
2021. jan. 1. 21:51
14/17 anonim válasza:
"Hihetetlen, hogy mennyi fogyatékos ember van. Miért képzelitek, hogy csak a külső számít? Csak a buta kis 12 éveseknek ez a legfontosabb. Akinek csak ez számít, megérdemli, hogy soha ne legyen normális kapcsolata. " az olyan érdemli meg amelyik komolyan olyan idióta hogy nagy külsőbeli különbséggel is azt hiszi hogy össze illenek.nem csak az számit neked de az is egy szempont.amugy se ezért nincsen kapcsolatuk
2021. jan. 2. 14:36
15/17 anonim válasza:
"Nőre nem vagy hajlandó költeni. Akkor nyilván magadra sem." ebből mégis hogy jön?a nő olyan fontos mint ő?ha nőre nem költ akkor magára sem?mert szerinted a nő olyan fontos mint ő?ez ilyen tipikus női áltatás hazugság.amikor mondtam barátnőmnek ott a fontos dolgok vannak erre mondja ja fontosak az övé erre bent hagyta a cuccait vagy berakta oda.az én fontos dolgaim
2021. jan. 2. 14:38
16/17 anonim válasza:
Elképesztő beképzeltség és egoizmus azt mondani és persze önteltség hogy ha a nőre nem költ magára se.
2021. jan. 2. 14:40
17/17 anonim válasza:
Nekem csak pénzes csajom voltak, hála a jó istennek mi dog ők költöttek rám, az egyik exemtől házat kaptam, másiktól egy céget, a mostani autót vett nekem
2021. jan. 2. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!