Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valakinek lenne kedve ismerked...

Valakinek lenne kedve ismerkedni ?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy ez e a jó kategória, de gondoltam most egyet. Kipróbáltam már az ilyen társkereső oldalakat, de ott ... hát nem jött be...nyilván senki semmire se válaszol, önfényezésre használják a lányok kb.

Nyilván ha valakinek lenne kedve ismerkedni, küldök képet , nem látatlanba kérem :)

Ismerkedés alatt nem barátkozást értek, abból van elég.

Alap paraméterek, magas vagyok 185, nem vagyok dagi a magam 82 Kg jával. Multi cégnél dolgozok középvezetői pozícióban, szóval nem takarítóként. Szeretek jól öltözködni - ez valamennyire munkahelyi követelmény is , szóval kellemeset a hasznossal.

Egyedül élek (nyilván egyedülálló is vagyok) .... stb... ha valakit érdekel kérdezzen :)

31 F - Budapest (csak Budapestiekkel)

2020. dec. 27. 21:06
 1/3 anonim válasza:
Nekem nincs kedvem. 28F
2020. dec. 27. 22:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, lányokra gondoltam ha nem egyértelmű :)
2020. dec. 27. 22:28
 3/3 anonim válasza:
Nem volt egyértelmű, mivel nem írtad le.
2020. dec. 27. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!