Vannak itt ilyen holgyek csajok?
Te milyen vagy kérdező? Mitől vagy kattant? Mi tesz elvonttá?
Rám már aggadták, hogy fura vagyok, különc. A normálisnak mondott közegben pedig nem érzem magam jól, mindig kiderül valami, hogy nem vagyok oda való közéjük.
Nem jarok tarsasagba.Olvasok.Kb 2000 konyvem van.1 baratom van oa azt mondja fenek torlesre valok a konyvek.
Sorozatgyilkosokrol es bunugyi esetekrol szeretek olvasni.Jovo es urkutatas,ufologia...ilyesmik erdekelnek.Ha valaki meghalja furcsalja.De azert is vagyok hulye mert en nem olyan vagyok mint mas.Peldaul sosem fogok kocsit vezetni,meg tul gyenge vagyok sok nindenhez amit mas eletnek hiv.Nehezen megy az elet.
Miért nem fogsz vezetni? Mit jelent ez, hogy "túl gyenge" vagy?
Én is sokat olvasok, rengeteg féle témában meg én is sok mindenben "más" vagyok. Mondjuk engem azért tartanak sokan furának, mert az érdeklődési köreimet és a céljaimat nem az alapján választom meg, hogy miket tartanak normálisnak mások, hanem hogy tényleg mi érdekel. Engem is érdekel a földön kívüli élet, meg mondjuk eleve minden természetfeletti, de nagyon szkeptikus vagyok. Meg engem a természet nagyon érdekel, meg az ahhoz kapcsolódó tudományágak is. A természetben élés is, éltem két évet a vadonban.
Mert nem tudom megcsinalni a jogositvanyt.Buta vagyok hozza.Gyenge vagyok azokhoz a dolgokhoz amik kellene,hogy erdekeljenek.
Kulsore se vagyok valami megnyero.Kerulom az embereket.
En falun elek,es neha itt erezhettem a vadonban magam neha :)
"Buta vagy hozzá"? :D Akkor te nem tudod, mennyi hülye van az utakon. Nem ész kérdése. Olyat láttam már mondjuk, aki nem tudott egyszerre sok dologra figyelni, ott meg ugye azért ez kell (kéne).
Az viszont hülyeség, hogy gyenge vagy valamihez, ami "kellene, hogy érdekeljen". Ezt az ÁtlagBélák szokták mondogatni, hogy minek kellene már lennie X életkorra. Én meg megszoktam mondani, hogy szerintem gáz, ha valakinek annyi az élete, hogy iskola-munka-család-nyugdíj.
A lényeg, hogy foglalkozz azzal, amivel te akarsz. Más nem lehet helyetted boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!