Karácsonykor ismerkedni valaki?
Nem érdekel, addig fogom próbálni, míg nem jön össze.
23 vagyok, programozóként dolgozok (no, nem az a tipikus-tévhites programozó nem vagyok, mégha neten is ismerkedek többek között).
184cm magas, 80 körüli kg, kűzdősportoltam egész életemben...
Szeretek rajzolgatni (főleg graffiti), a szokásos: sorozatok, filmek.
Kifejezetten kedvelem a Csillagok Háborúját.
Foglalkoztat a történelem, és szeretem a pszichológiát is.
A hajam szőke, a szemeim kékek, az alkatom átlagos/fitt.
Öm... ja és vegán vagyok, szóval előny, ha te is vegán vagy, vagy legalábbis nyitott vagy erre!
u.i.: Délen élek, szóval ezt is lehet érdemes figyelembe venni.
Továbbra is várom a tudományos cikket hivatkozásokkal és nevekkel.
Mert csak papolsz, de bizonyítékot tovább sem tudsz adni :)
Ismétlem: most nem ez kéne legyen a fő téma, és kérlek titeket ne spammoljátok tele hülyeségekkel a válasz-szekciót.
Én itt komoly céllal írtam ki a kérdést.
16-os: Senki nem mondta, hogy nem regálnak a környezetükre. A fa is ha megvágod, - fafajtától függően - elkezd gyantázni, vagy nedvet ereszt.
A növények élők, de nem érzők. A kettőt különböztessük már meg, kedveseim.
Keress már a 2 csatolt hivatkozásnál rá arra, hogy ,,feel" vagy hogy ,,pain". Egyiknél sem erről van szó. Csak, hogy jeleznek. Ismétlem: mert élőek. De a reakció nem azt jelenti, hogy fájdalmat éreznek, mint mi.
Nem értem miért lettetek hirtelen ekkora növényjogi aktivisták! :D :D :D
Ha ennyire fontosak a növények nektek, miért eszitek meg őket? Miért nem fényt esztek?
Ahogy mondtam, a növények nem éreznek, én ezért eszem őket.
Az állatok éreznek, ezért nem eszem őket. Nem olyan nehéz ez.
Amúgy nem vágom emberek, el is olvastátok a cikket? Mert valószínű nem.
Ha elolvastad volna linkelés előtt, akkor tudnád, hogy ez még véletlenül sem mondja ki, hogy éreznek fizikai fájdalmat a növények.
Továbbá ezt az egyik kommentelő is észrevette - idézem:
Ha tudományosan akarjuk megközelíteni... akkor ez nem több egy kémiai reakciónál. A fájdalom érzéséhez és felfogásához komplex idegrendszer kell. Ez bizonyos halaknál sincs meg. Tehát egyszerűen el sem jut az inger az agyig. A növényeknél meg nincs is agy.
Ha reflexesen felhúzod a lábadat miután belelépsz egy szögbe, azt a gerincvelőd reflexes hálózata váltja ki. A fájdalom csak később jut el az agyadba.
Ismétlem, nem olyan nehéz a logika. Használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!