Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van más is, aki rohadt egyedül...

Van más is, aki rohadt egyedül érzi magát így karácsony idején, vagy csak én vagyok ilyen magányos?

Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 22:38
 1/8 anonim válasza:
Nyílván sokan. Nekem karácsony sem kell hozzá, de persze ilyenkor jobban ki jön.
2020. dec. 23. 22:40
 2/8 anonim válasza:
Magányos vagy?És most hogy kiírtad ezt a kérdést már jobban vagy?
2020. dec. 23. 22:42
 3/8 anonim válasza:
Igen, egyedül töltöm a karácsonyt, sajnos a járvány miatt nem tudok találkozni a bátyámékkal, rajtuk kívül nincs más élő családtagom, a barátaim pedig mind a saját családjukkal töltik a karácsonyt. Az egyetlen szerencsém, hogy legalább munkába tudom temetni magam, így nem gondolok erre.
2020. dec. 23. 23:06
 4/8 anonim válasza:

Én mindíg annak érzem magam.

F

2020. dec. 23. 23:31
 5/8 anonim válasza:
nincs is senkid vagy csak nem láthatod őket? én is annyira szomorú vagyok most hogy nem láthatom a barátaimat. olyan jó érzés lenne megölelni de online nem tehetem meg. tudom mit érzel, én a járvány előtt nem voltam magányos most annak érzem magam mert hiányoznak a barátaim :s
2020. dec. 23. 23:36
 6/8 anonim válasza:

Többen vagyunk, mint hinnéd.

Bár nekem csak egy társ hiányzik.

Minden évben úgy vagyok: Na majd jövőre már tuti vele töltöm.

Aztán eddig egyszer sem jött ez be, de talán jövőre..:D

23/f

2020. dec. 23. 23:55
 7/8 anonim válasza:
Szerintem sokan vagyunk, de nem kevesen. Még.
2020. dec. 24. 04:58
 8/8 anonim válasza:
Rohadt magányos vagyok. Borzalmas
2021. jan. 4. 07:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!