Van itt olyan no/lany aki ismerkedne velem?
Nagyon oszinte ember vagyok,igy ki irok mindent ami lenyeges.Nem szeretnek elhalgatni a nagyobb dolgokat rolam,mert kesobb csak baj lenne belolle.Veszteni valom nincs.
30-on felul vagyok.Es olyan 174 centihez vagyok 113-114 kilo.Tudom,h kovernek szamitok.Kicsi a kolbim is :( amikor sovanyabb voltam akkor nagyobbnak tunt.Az akkori(megjegyeznem az egyetlen)baratnom nem panaszkodott ra.De akkor sovanyabb voltam.Most olyan 9-11 centinek nezem :( Korbe veszi a háj.Zsirreteg.Neha a nadragon kereszrul is kidudorodik.A munkahelyemen volt,h azt mondtak servem van,meg hasonlo sértéseket kaptam.Nem inkabb a meretevel mint inkabb a kepessegeivel van gond :( amikor eloszor voltam a csajommal,aki amugy mar tapasztalt volt nagyon,pedig meg 20 eves sem volt...hat tobbszor kellett probalkozni,mert nem nagyon allt fel.Inkabb amikor be kellett rakni...talan az ovszer miatt.Nem tudom...nem sokaig voltunk egyutt mert meg csalt a majomja.
Van egy kis gondom a pisilessel is.Sokszor kell.Mar voltam dokinal de nem talalt bajom.A vesemnek stb nincs baja.Ver vizsgalaton is voltam,ott se leltek semmit.Eleg sok bajom van belolle.Telen tobbszor kell es neha fajdalmat is erzek.Sokszor fele bele megy a gatyaba mire ki erek :( De most komolyan...sokszor kell boxert csereljek.A kakilassal is gondjaim vannak.Nem birok rajuk ulni...Legtobbszor ha tehetem kint tolyok.De ha bent kell akkor le teszek a foldre egy csomo papirt es arra nyomom.Azut behajitom a wc-be.Plusz allandoan kenegetem kremmel a fenekem mert mindig kisebesedik.Horkolok es neha uvoltozom almomban.Van 1 fajta hipohondriam is.A cuccaimat mielott megfognam mindig kezet mosok.Problemas dolog,es nem csak ennyibol all,de eleg ennyit ha leirok.Munkahelyemen nem becsulnek meg,de mar ott dolgozom vagy 14 eve.Le neznek.De nem csodalom.Sokszor beszarian viselkedem.Kerulom az embereket ha tehetem.Ritkan megyek ugyeket intezni,ha tehetem massal vegeztetem el.
Irok egy par jo tulajdonsagot is,mert eddig eleg negativakat irtam...de abbol sajnos tobb van :(
Hat szoval...Mindjart...Nem alkoholizalok akkor,mindig van penzem es munkam.Ha lenne egy parom o lenne nekem a kincsem.Sose hagynam el vagy csalnam meg.Eszembe nem jutna.Es nyugodtan irhat barki 18-45 kozt,en nem a kulsot nezem.Ha te is problemas vagy nem gond.Ketten mindent megoldunk majd.
Nincs onbizalmam,ennel fogva semmihez sincs merszem.Rosz vagyok mindenben.Miert irtam le a gondjaimat? Mert altalban baj szokott lenni beloluk.Jo a wc-s dolog tenyleg tulzas volt,de szerettem volna ha teljes kepet kaptok rollam.
Persze,h nem szeretnel ismerkedni,velem senki sem akar :(
Tegyél azért hogy legyen önbizalmad, ez az egyetlen esélyed. 30 felett vagy. Járj (ha újra kinyitnak) szórakozó helyekre, és egyéb társasági helyszínekre. Sportolj, járj el futni, keress hobbit, csináld azt ami érdekel, ettől megjon az önbizalmad csak el kellene kezdened. Szerezz barátokat.
Nem azért nem akarok ismerkedni mert ilyen problémáid vannak, hanem azért mert a negativitásoddal lehúznál, amúgy sem vagyok a legjobb passzban és egy ideig amíg nem sikerül rendeznem a lelki világom addig kerülöm az ilyeneket, és eléggé rossz tapasztalataim vannak a netes ismerkedéssel. Gyík-rá azért járok, hogy kérdezzek és hogy megpróbáljak segíteni másoknak. Boldog karit!
Ertem.Koszonom a valaszod.
Boldog karacsonyt kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!