Van-e itt olyan egyedülálló hölgy, aki ismerkedni szeretne egy 50+ os, mackós alkatú, szexben ügyetlen, otthonülésre hajlamos férfival?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen, akkor privátban várom írását.
A többiek a gúnyolódást, fikázást,röhögcsélést mellőzhetik. (De ha a lelki békéjükhöz ez szükséges - tegyék.)
2020. dec. 22. 19:35
1/5 anonim válasza:
Nem gúnyolódok, de őszintén mondd meg! Ha nő lennél, neked felcsillanna a szemed egy ilyen hirdetés hallatán? Miért a gyengeségeidet reklámozod? Csak van benned valami jó is! Férfi vagyok, ne írjon rám senki!
2020. dec. 22. 19:37
2/5 anonim válasza:
De fontos volt kiemelni hogy szexben ügyetlen :D instant puncimágnes
2020. dec. 22. 19:42
3/5 anonim válasza:
"szexben ügyetlen" - ez az épphogy felnőtt milfhunter-ek szövege.
2020. dec. 22. 20:10
4/5 anonim válasza:
Próbálkozásnak jó, hogy ne perverz kanosnak tűnt, de az vagy, mert ilyet nem ír le magáról senki se illetve semmilyen értelmes férfi sem.
2020. dec. 22. 20:40
5/5 A kérdező kommentje:
1-eshozzászóló: Igaza van. De úgy gondoltam, hogy ha ennyi negatívum után rám-ír egy hölgy, azzal van értelme megismerkedni. Persze nekem is vannak jó (jobb) tulajdonságaim, ezekkel is dicsekedhetnék, sőt ki is találhatnék nem létező pozitívumokat is, de azzal csak a válaszok számát növelném.
2020. dec. 27. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!