Lenne kedve valakinek ismerkedni?:) 18/L
Lehet törölni fogja,bár nem biztos,csak az ismerkedős kategóriába direkt nem akartam írni,mert csak felcseszne a sok kiokosító komment.😂
Az ismerkedés nálam nem azt jelenti,hogy csak szerelem lehet és ennyi,úgy igazából nem is lehetne,hanem beszélgetésre értem,és akkor barátság/szerelem,ami lesz😁.
Tényleg 18 vagyok még,már nem sulizom,majd jövőre tanulok tovább. Egy mosolygós,barátságos lány vagyok,és elég szarkasztikus,úgy hogy aki nem szereti az olyanokat,neki nem ajánlanám magam😂 Néha nehéz eset vagyok,vannak hangulatingadozásaim,időszakaim,mert az introvertált és az extrovertált típus között vagyok valahol,és a problémáimat magamban szerettem eddig letudni. Imádok hülyéskedni,szórakozás az élet értelme,de itt nem a bulira értem,bár oda is elmennék már valakivel.😌 Szeretnék végre egy olyan személyhez kötődni (szintén akár barátilag akár szerelemből) akihez megéri,és tudom,hogy visszafele is ugyanolyan erős a kötődés,és érzem a szeretetet.
Ha szerelmi szempontot nézem,még nem volt lány/nő párom,sajnos fiú volt,nem sokáig (3.5 hónap),de ugye ott már rájöttem,hogy nem nekem találták ki őket😂. Nem vagyok romantikus típus,inkább ez a ,,ha romantika akkor elcseszem valami poénos helyzettel,túl sok magyarázattal"😂 Szeretek hosszan írni,de ez már biztosan lejött,és szeretem,ha a másik szintén ilyen,de persze nem mindig a kimaxolást mondom,csak szeretem ha valaki sokat tud beszélni,mert akkor én is könnyebben megnyílok😌 Néha kicsúsznak trágár szavak a számból.
Lányos vagy fiús vagyok-e,lányosnak szeretnék tűnni,de belül szerintem fiús vagyok😂 Értem itt sportra,zenére,egyáltalán nem vagyok a magassarkús lány típus,szalagavatón is végig izgultam hanyatt ne essek,inkább az esküvőn is sportcipős féle lennék (vagyok),viszont paradox,mert a szoknyák tetszenek.
Külsőt nem írok,mert biztos látjuk egymást képeken akár ha itt küldünk,akár másik platformom😌
A legfontosabb most jutott eszembe,hogy nem vagyok coming outolt lány,mivel anyum homofób,nem jönne ki jól,szóval talán ezért is adok teret a barátságnak is,mert ki tudja emiatt kinek mi. Vas megyei vagyok,de még kérdéses hogy továbbtanulásnál merre felé evezek.
Hosszú lett,de gondoltam néhány infót azért megosztok😌
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!