Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek így korona vírus...

Szerintetek így korona vírus idején mennyi esélye van a nagyon duci lányoknak párt találni?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha hülyeség a kérdés.

Igazából nagyrészt csak kíváncsiság, hogy 20 éves fiatalként ebben a helyzetben mégis hogy lehetne valami normális(nak tűnő) kapcsolatot kialakítani, amikor még azoktól is ,,elzárkózunk" akiket szeretünk, és már megvan a kapcsolat.

Köszi az értelmesen, normál hangvételben megfogalmazott válaszokat. :)

2020. dec. 12. 23:57
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Az van, hogy kifogásokat gyártasz.
2020. dec. 13. 09:36
 12/27 anonim válasza:
A covid általánosan megnehezíti a párkeresést. Ha viszont nyitott vagy a beszélgetésre online, és találsz valakit, aki elég közel van hozzád ahhoz, hogy esetleg találkozzatok is, akkor nem hiszem, hogy nagyobb akadályt jelentene. Bár az én tapasztalatom az, hogy a nők nem szeretnek online ismerkedni, de ne legyen igazam :) 22F
2020. dec. 13. 10:56
 13/27 anonim válasza:
szerintem sincs össze függés ha valaki komolyan keres akkor talál, nekem eddig nem volt gond, legalábbis azokkal a nőkkel akikkel találkoztam!
2020. dec. 13. 12:14
 14/27 anonim válasza:

Szerintem ez a víruska, ez most agyhalál a párkeresésben.

Testalkattól függetlenül. A netes ösmerkedés az mindig vont maga után kétségeket, és kérdéseket.

Az utcai, bolti, természetes ösmerkedés az meg most nem megy.

A múltkor megtetszett egy nő a spárban. Láttam hogy ő is néz, ezért mikor ki mentünk, megszólítottam. Levette a maszkot, és akkor láttam, hogy kevés foga van, és ami van, az is fekete.

Na erről ennyit. Gondoltam én.

2020. dec. 13. 15:54
 15/27 anonim válasza:

"A netes ösmerkedés az mindig vont maga után kétségeket, és kérdéseket."

Mert az nem von, mikor egy diszkóban egy vadigen srác felajánlja, hogy hazavisz?

Én nőként sokkal biztonságosabbnak érzem a netes ismerkedést, ahol lehetőségem van részletesen leccsekolni a srác facebook-profilját, jópár messengeres és/vagy skypeos beszélgetés során kellően megismerni őt, mielőtt találkozom vele.

2020. dec. 13. 16:15
 16/27 anonim válasza:

#14-es

" múltkor megtetszett egy nő a spárban. Láttam hogy ő is néz, ezért mikor ki mentünk, megszólítottam. Levette a maszkot, és akkor láttam, hogy kevés foga van, és ami van, az is fekete."

Tudod a mondás is úgy tartja:

Válogatós 🍆-nak 🐕-ban a helye

2020. dec. 13. 18:26
 17/27 anonim válasza:
Neten tudsz ismerkedni most is. Vagy fogyozni karantenba addig, ugy konyebb part talalni. De vannak fiuk akiknek bejonnek a dagi lanyok.
2020. dec. 13. 20:40
 18/27 anonim válasza:
#16: A magát elcsúfító 👩 meg 😔 lesz egész életében. Aki olyan alapvető, egyszerű dologra sem tud ügyelni mint a szájhigiénia, az nem érdemel egy 🍆-t sem.
2020. dec. 13. 21:07
 19/27 anonim válasza:
Annyit befolyasol hogy ha fogyni akar akkor nem tud menni a kondiba
2020. dec. 13. 21:36
 20/27 anonim válasza:
Több időd van diétázni.
2020. dec. 14. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!