Szerintetek így korona vírus idején mennyi esélye van a nagyon duci lányoknak párt találni?
Bocsánat, ha hülyeség a kérdés.
Igazából nagyrészt csak kíváncsiság, hogy 20 éves fiatalként ebben a helyzetben mégis hogy lehetne valami normális(nak tűnő) kapcsolatot kialakítani, amikor még azoktól is ,,elzárkózunk" akiket szeretünk, és már megvan a kapcsolat.
Köszi az értelmesen, normál hangvételben megfogalmazott válaszokat. :)
Szerintem ez a víruska, ez most agyhalál a párkeresésben.
Testalkattól függetlenül. A netes ösmerkedés az mindig vont maga után kétségeket, és kérdéseket.
Az utcai, bolti, természetes ösmerkedés az meg most nem megy.
A múltkor megtetszett egy nő a spárban. Láttam hogy ő is néz, ezért mikor ki mentünk, megszólítottam. Levette a maszkot, és akkor láttam, hogy kevés foga van, és ami van, az is fekete.
Na erről ennyit. Gondoltam én.
"A netes ösmerkedés az mindig vont maga után kétségeket, és kérdéseket."
Mert az nem von, mikor egy diszkóban egy vadigen srác felajánlja, hogy hazavisz?
Én nőként sokkal biztonságosabbnak érzem a netes ismerkedést, ahol lehetőségem van részletesen leccsekolni a srác facebook-profilját, jópár messengeres és/vagy skypeos beszélgetés során kellően megismerni őt, mielőtt találkozom vele.
#14-es
" múltkor megtetszett egy nő a spárban. Láttam hogy ő is néz, ezért mikor ki mentünk, megszólítottam. Levette a maszkot, és akkor láttam, hogy kevés foga van, és ami van, az is fekete."
Tudod a mondás is úgy tartja:
Válogatós 🍆-nak 🐕-ban a helye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!