Van itt leszbikus lány aki esetleg WoWozik?
Figyelt kérdés
A számítógépes játékra gondolok, igen. :D Most úgyse nagyon lehet randizni, takonyidő is van, kijárási tilalom is, szóval hátha. :D2020. dec. 12. 20:03
1/9 anonim válasza:
Már megint unatkozol fiam?
Te vagy az az "alkalmi lezbizős" kérdező aki múltkor olyan kérdést tett fel hogy "Ki az aki ismerkedne veled a vírusos helyzet idején"?
2020. dec. 12. 21:23
2/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy fogalmam sincs miről beszélsz.
Alig találni lányt aki ezt a játékot tolja még, köszi, hogy elszúrod nekem még ezt is, azzal, hogy megvádolsz valami baromság alapján azzal, hogy pasi vagyok.
Facet is mindig adtam egyből bárkinek, aki kért. Csávókat meg egy röhögés közepette csak szimplán tiltom itt is ott is.
2020. dec. 12. 21:45
3/9 anonim válasza:
Én meg tudom miről beszélek szóval ne játszd meg itt a "lezbi lány" szerepét mert tudom hogy egy ótvaros kamu vagy kispocsfej!
2020. dec. 13. 00:17
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudod. A stílusod alapján meg inkább neked van dákód kettőnk közül és nem nekem. 😀
2020. dec. 13. 00:23
5/9 anonim válasza:
én WoWozom eredetin és Taurin is, de ugye csávó vagyok ¯\_(ツ)_/¯
2020. dec. 13. 21:50
6/9 A kérdező kommentje:
Taurin hála égnek sosem toltam, de még Ragnáról is elmenekültem inkább a tauri szökevények miatt. :D
2020. dec. 13. 21:54
7/9 anonim válasza:
Vannak leszbikus hajlamaim, és szívesen elkezdenék WoWozni. Ha nem zavarna kezdő attitűdöm, és adsz szerót, akkor tolhatjuk együtt.
2020. dec. 14. 23:10
8/9 anonim válasza:
Mi ez a férfi gyűlölet amúgy?
2020. dec. 23. 17:39
9/9 anonim válasza:
WoW?
Az még nem bukott meg?
2020. dec. 23. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!