Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ezt hogy csinálta ?

Ezt hogy csinálta ?

Figyelt kérdés

A tinderen volt x kedvelésem és h lehet egy el kevesebb ?

Ezt nem nagyon értem...

nem -rég kezdem el tinderezni

Gondoltam kipróbálom hátha tálalok valakit...

2020. dec. 10. 01:18
1 2
 11/17 anonim válasza:
Te most komolyan a kedvelések számát nézed?????? A Tinder nem ezért van. Na az ilyen semmire való emberek miatt, akik ott is csak a népszerűségének a növelésére vannak fent ennyire szar az alkalmazás.
2020. dec. 10. 13:00
 12/17 A kérdező kommentje:

"Te most komolyan a kedvelések számát nézed?????? A Tinder nem ezért van. Na az ilyen semmire való emberek miatt, akik ott is csak a népszerűségének a növelésére vannak fent ennyire szar az alkalmazás" Nem mind1

az neked ? nem vagyok semmire való ember cdak nem írtam rájuk nem fizetem érte téssek ennyi most boldog vagy?

2020. dec. 10. 13:38
 13/17 anonim válasza:
CSak nem írsz rájuk. NEm ez a lényeg. Hanem hogy ki vagy akadcva azon, hogy 1-el kevesebb lett a kedveléseid száma. NA bumm... És akkor mi van? Párt keresni vagy ott vagy likeokat gyűjteni??? Mert nagyon nem arra használod ezek szerint, mint amire kellene.
2020. dec. 10. 13:45
 14/17 A kérdező kommentje:
Engem csak érdekel h mitorttemt na bumm
2020. dec. 10. 15:23
 15/17 anonim válasza:

Szerinted mi történhetett azon kívül, hogy valaki mégsem kedvelt?

Mert mondjuk nem írtál rá már 4.napja hiába húztátok egymást jobbra.

Ez egy ismerkedős app, nem like gyűjtő meg kedvelés gyűjtő..

2020. dec. 10. 23:28
 16/17 A kérdező kommentje:
De nem értitek meg nem vizetem elő ergo nem tudom rá írni!!!!
2020. dec. 10. 23:35
 17/17 anonim válasza:

Akkor is értelmetlen csodálkozni rajta, hogy nem kedvel már. Nem tudsz ráírni, nem írtál rá. Hogy csinálta? Törölt.

Agyhalott kérdés..

2020. dec. 10. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!