Ismerkedne valaki egy komoly de fiatalos férfival? (Pár sor magamról lentebb!)
Figyelt kérdés
26 éves normál testalkatú férfi vagyok komolyabb témák is érdekelnek, olyan lánnyal ismerkednék aki szintén komoly társat szeretne és érdekli a természet szereti az állatokat és ha az autókat is egy egész picit de ez nem olyan fontos férfi lévén nagy van egy kis autós mániám...pár sort a külsömröl 173 magas kék szemü rövid barna hajú borostás vagyok!
Vevö vagyok sokféle témára,kötetlen beszélgetésre is!
2020. dec. 8. 18:17
1/5 anonim válasza:
Jó hosszú mondat volt ez.
2020. dec. 8. 18:27
2/5 anonim válasza:
Túrázós, természetfotós, állatos, esetleg autós (bár ott nem sok nő lesz) csoportokban nagyobb eséllyel fogsz szerintem ismerkedni, mint itt.
2020. dec. 8. 18:39
3/5 anonim válasza:
Egyébként ja, ahogy 3. mondja, FB csoportokban, esetleg barátkozós (nem társkeresős!) applikációkon keresgélj. Itt max trollokat találsz.
2020. dec. 8. 18:49
4/5 anonim válasza:
Csak kapcsolatot keresel?
2020. dec. 9. 15:50
5/5 anonim válasza:
3. nem igaz.amennyi kamus van a csoportokban az vetekszik az ittenivel.vagy olyan akar ismerkedni amelyik nagyon gáz nő.gondolj bele 130 ezres csoport és nulla nő irt nekem a bejegyzésre.
2020. dec. 9. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!