Mai viszonylatokban egyáltalán hogyan lehet így ismerkedni?
"n hülyülve a facebook-ba és az okostelefonba is."
igen igen
pontosan ott ott
Jelen helyzetben egyszerűbb online. Hidd el most még azt is megtalálod társkeresőn, aki világ életében ellenezte.
Sajnos ez a helyzet ilyen. De reménykedni még lehet, hogy ha eltűnik a virus minden jobb lesz. ☺️
#2 Vagy nem. Én nem ellenzem a társkeresőket, de akkor sem használnám ezeket a platformokat, ha ez jelentené az egyetlen megoldást. Akkor inkább Emma-Emmegholnap és ennyi (avagy jobbkéz balkéz). Most sem használom, bár igaz, nem is tervezek nőt összeszedni.
Egyébként ha kellene is valaki, akkor is valószínűleg elengedném ezt az ismerkedés témát amíg nem normalizálódik a helyzet úgy, ahogy #3-as írta.
A virushelyzet elhuzodhat evekig is, sok lehet lesz ujabb virus is. Ha meg 3 evig tart akkor 3 evig nem randizol senkivel?
En hazas vagyok ugyhogy en nem randizok senkivel de volt idoszak amikor en is olyan cipoben jartam hogy part kerestem es akkor egy ilyen virus nagyon megnehezitette volna a dolgot.
#7 Pontosan, akkor 3 évig nem randizok. Így is már vagy 6 éve hogy nem élek ilyesmivel, akkor is tini voltam. Hát ezért is pont nem hat meg ez a randiképtelen helyzet.
Korona ide vagy oda, még így is, hogy nem randizok akadhatna egy-két lány, akivel akár össze is tudnék jönni, az már megint más kérdés, hogy én direkt nem lépek. Szóval nem annyira reménytelen a helyzet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!