Mi a titka annak, hogy több lány húzzon jobbra Tinderen?
Tudom, első fotó-első benyomás
De azon kívül?
Lányok, mi a lényeges nektek, mi alapján döntötök?
Fotó(k), milyenek legyenek?
Közeli, teljes alakos?
en azon csodalkozok amugy hogy a nok 99%-a imad uzazgatni, nagyon fontos allassa van, es minden kepe hibatlan es tokeletes, de a valosagban meg nincs semmi penze vagy a tipikus kispolgari elet, utazni max akkor utazik ha a szuleivel megy ingyen es valamiert megsincs parja es elvileg azt keresi tinderen, ja meg egyejszakas kalandok kizarva ekozben meg 1-1 ilyen becsuzik egy buli alkalmaval azert :D
Nem tudom hogyan kellene felfogni az egeszet pontosan, de valosagalapja 0% az tuti, amolyan jatek inkabb vagy mint egy fantasy film
Én a bemutatkozómat olyanra írtam, amit én szerettem volna....
Monnyuk ilyeneket, hogy ..... egyszer a buszon egy nő a kapaszkodó kezemnek nyomta a mellét én meg csak tartottam neki hosszú kanyarokon át...
Ezt csak azért tettem ki, mert nekem tetszett és valamennyire van benne intimitás. Plusz az a lényeg, hogy akinek az ilyesmi nem tetszik, az ne érdeklődjön utánam, mert azzal nem fogok kijönni. Lássuk be, hogy egy ilyen idézet max a nők 50%-nak tetszik, a többi fejvesztve menekül. De nekem velük nincs is dolgom.
Szóval volt még kb 5-6 ilyen idézet meg gondolat és akik ezen a szűrőn fennmaradtak azok jók is lettek nekem MINDEN EGYES alkalommal.
Ez a lényeg, mert száz bolha egyszer jó az már nagyon jó.
Sokakkal kell próbálkozni és aki átmegy a szűrőn az jó lesz. Ehhez kell önismeret és a nők ismerete sem árt. A szombatomat nem adom neki, csak ha nincs más programom, éjfélig állt az ablakomnál, valahogy megtudta, hogy hol lakom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!