Lenne kedve valakinek ismerkedni/beszélgetni?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék lányokkal igazából bármilyen célból.
Magamról egy kicsit:
Szabad időmben olvasok vagy zenét hallgatok. Nagyon sok filmet és sorozatot láttam és nagy kedvencem a LOTR. Nagyon szeretem az állatokat.
Külső: Aránylag magas vagyok cca.2 méter, sportos alkat. Hosszabb vöröses-szökés hajam és barna szemem van bár az arcom egy picit kis fiús 😅
Belső:A humorom olyan sötét,hogy gyapotot szed. De egy jó szívű embernek gondolom magam.
Ezt csak így margóra de góth csajok nagyon bejönnek.
Úgyhogy ha neadjisten valakinek kedve támadna egy kicsit beszélgetni annak igazán örülnék.
20/F
Szerintem ne általánosíts a külső alapján, goth lány es goth lány között is van különbbség. Többek vagyunk mint egyszerű fekete máz.
Én spec utálom ha valaki csak a külsőm miatt akar megismerni. Mert ez a gesztus eléggé tárgyisító
Szerintem ezzel sok lány hasonlóan van
Amúgy ezt leszámítva leírtak alpján szimpatikus vagy bár nem szeretnék párkeresés céljából ismerkedni
Tolkien világát én is nagyon szeretem.
Egészen hasonlóak vagyunk, leszámitva a filmeket és, hogy nem vagyok goth.
De rengeteget olvasok és szinte mindig a fülemben van a fülhallgatóxd
Mondjuk nem igazán szeretnék gyakorikérdéseken társkeresnixd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!