Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy ideje küzdök a gondolattal...

Egy ideje küzdök a gondolattal de végül rászántam magam szóval ha valamelyik hölgynek lenne kedve ismerkedni jelezhetné ?

Figyelt kérdés

Heyho

Szóval én egy 23 éves srác vagyok Budapesttől nem messze . Nem teljesen tudom mit szokás ilyenkor írni. Viszonylag vékonyabb testalkattal rendelkezem viszonylag magas is 190 felett de ne kérdezd pontosan mennyi. Szeretem a macskákat és ez fontos mert az életem fontos részei .Állandó hobbym nincs mindig ami jön és amihez kedvem van azt csinálom . :D

2020. dec. 1. 22:37
1 2
 11/11 anonim válasza:

Remélem talál a kérdező egy hölgyet, de azért a legtöbbünknek ennél több információ kell 20 felett egy pasiról. Konkrátan nulla dolgot tudhattunk meg rólad, mert a cicákat sokan szeretik, magasság pedig megint csak nem egy tulajdonság.

Honnan tudjuk, hogy nem egy besült 23 éves vagy, aki életében nem beszélt még személyesen 2 percnél többet egy lánnyal? (Ezt nem bántásból írom, csak egy nőnek ez fontosabb dolog már). Szóval jó lett volna, ha valahogy megemlíted, hogy voltál már egy komoly kapcsolatban pl.

Honnan tudjuk, hogy egy intelligens férfi vagy? Semmit nem említettél diplomáról, egyetemről, szakmáról, pedig ezek eléggé lényeges dolgok, mert a buta férfiakat a nők már nem annyira kedvelik.

Honnan tudjuk, hogy mik a céljaid az életben? Szeretnél utazni? Szeretnél karriert építeni? Szeretnél egy nagy családot? Ha legalább annyit írsz, hogy szeretsz utazni vagy fontos neked a család, már tudnánk erre következtetni.

Van kocsid? Tudsz vezetni? Nem gond ha nincs, de abban az esetben a távolság már egy kellemetlenebb tényező lehet.

Szoktál sportolni/edzőterembe járni? Mert a fitneszező nőknek fontos, hogy olyan férfit válasszanak, aki nem egész nap otthon ül/fekszik.

Tudsz/szeretsz táncolni és szoktál-e bulizni? Sokunk szereti azokat a pasikat, akik tudnak táncolni.

Szoktál sorozatokat/filmeket nézni? Netflix miatt az egyik legfontosabb dolog, mert sokunk választja ezt a fajta kikapcsolódást és szeretnénk ezt a párunkkal együtt csinálni.

Szeretsz túrázni? Sokunk imádja a természetet és inkább menne nyaraláskor egy hosszabb túrára, mint ülne a tengerparton és napozna.

Kb ezekre mind adhattál volna választ 5-6 mondatban és akkor érettebb nők is rád írtak volan, akik komoly kapcsolatot keresnek. Így csak lányokat fogsz találni, akik előtt még ott egy egyetem, nincs annyi szabadidejük, lehet még tapasztalatuk sincs pár hetes kapcsolatokon kívül, lehet félne veled találkozni stb...

De persze sok sikert kívánok, remélem találsz egy számodra tökéletes partnert, csak így nagyban rontottad az esélyeid.

2020. dec. 3. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!