Egyetemen lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy 5000 fős kis városban, már-már inkább falunak mondanám, nem sok a lehetőségem, elmegyek munkába, aztán kb ennyi a kimozdulás, sok lány sincs errefelé, s nem is tervezek itt élni sokáig, mert az agyamra megy már, igaz, kissé gátlásos ember vagyok, ennek ellenére kéne a változás. :D Tanári szakra szeretnék majd menni, PTE-TTK földrajz-biológia szakra, leginkább Pécs az a város, ami szimpatikus. Mindenfélét hallottam már, hogy egyetemen nem igazán lehet ismerkedni, míg mások azt mondják, hogy ott lehet csak igazán, hiszen hasonló érdeklődésű emberek járnak az adott karra, szakra, az iskolán kívüli programokról nem is beszélve. Persze, először sikerüljön felvételt nyerni, nyilván. :D 22/F2020. nov. 30. 02:45
1/9 anonim válasza:
Lehet
2020. nov. 30. 03:23
2/9 anonim válasza:
Persze, hogyne lehetne.
2020. nov. 30. 06:34
3/9 anonim válasza:
Természetesen lehet. A csoporton belül lehet közös tanulási/gyakorlási szeanszokat megbeszélni, erre minden egyetemnek van közösségi helye. Ezen kívül figyelni kell a szervezett közösségi programokat, ezeken részt venni.
2020. nov. 30. 10:37
4/9 anonim válasza:
Lehet. Több ismerősöm is van, aki az egyetemen ismerte meg a házastársát.
2020. nov. 30. 11:01
5/9 anonim válasza:
Érdekes...
Én egy háromezres faluban élek, és jópár kifejezetten szép lányt ismerek.
Ettől függetlenül természetesen lehet egyetemen ismerkedni. Miért ne lehetne?
2020. nov. 30. 14:48
6/9 anonim válasza:
Normál esetben lehet, jelenleg viszont elég gyatrák az esélyek... "szia, láttam zoomon hogy lefagyott a kamerád, hogy vagy? tetszik a szobád színe", or idk...
2020. nov. 30. 16:53
7/9 anonim válasza:
Lehetett a korlátozások előtt ismerkedni, de mostanában már esélytelen, rendes programok sincsenek, ha van is valami Facebook esemény, az is online valósul meg. Ez megy már kb két féléve, ez az év a szokásos egyetemi élethez képest nagyon gyatra.
2020. nov. 30. 17:11
8/9 anonim válasza:
Nekem még nem online se sikerült xD
Szóval ez a szociális képességeidtől függ
2020. dec. 1. 07:13
9/9 anonim válasza:
Az egyetem nem pont ideális.
Kollégium fiúkkal lányokkal vegyesen, gólyatábor, egyetemi bulik reális cél lehet.
Ha van bátorságod melletted is feküdhet a lány minden nap.
2020. dec. 2. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!