16-20 éves lányok, maximum hány éves fiúval kezdenétek bele ismerkedésbe?
Who said 20? Itt vagyok, ha kellek. Jó tulajdonságaimat kitalálhatjátok más hölgyszerző akciókból. A rosszat mondanám, hisz azt hallanátok.
Lobbanékony vagyok, meg van egy kis túlsúlyom, de azon dolgozom.
Nem írok védőbeszédet, holott mind a kettőt be tudom védeni. Nagyon más rossz tulajdonságom nincs.
Üdv, 20/F
Ne nevezd már közvéleménykutatásnak ezt a selejtes kérdést légyszi!
Előbbinek tudományos módszertana van, te szerencsétlen.
Másokat nevezel betegnek, majd habzó szájjal görcsbe rándulva tobzódsz. Nevetséges vagy kérdező! :D
Először is az oldal nem azért van, hogy kielégítse a perverz vágyaid, és arra makizz, hogy beleférsz abba a korosztályba, ami eleve korlátozva lett megadva.
Másodszor igenis elvárt lenne ezen az oldalon is a lényegretörő, korrekt, érdemi, értelmes kérdések közzététele, amire jó esetben szintén hasznos válaszok érkeznek, amikből mások is tanulhatnak.
A te kérdésed öncélú, zagyva, sehová nem vezet, terméketlen és primitív, amit inkább a pajtásaiddal kéne tízórai szünetben vihogva átbeszélni, semmint leterhelni vele ismeretlenül jóindulatú, segítőkész embereket. Kis önkritikát gyakorolj már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!