Szerintetek a külömbözö alkalmi tàrskeresö oldalakon stereplö profilok. Mind kamu?
mér szívassátok a csávótt amikor nemis kamu, hanem azmá tejjesen valóságos szentigaz. na!
:D
Amit a 6 os ír, az kemény, erről még nem is hallottam, de eltudom képzelni.
Az biztos, hogy sok társkeresőben vannak beépített nők. Ezek kifejezetten nagyon szép, csinos nők, és általában fiatalok. pl 25 körül.
Ezek ráírnak 50 körüli pasikra, hogy: Pont te vagy az esetem, pont ilyet keresek. Pont az ilyen mackós férfiak jönnek be.
Mit fog csinálni az 50 körüli pasi? Egyből átutalja a tagdíjat, kreditet vásárol, elkezd üzeneteket írni vadul.
Bevallom, annak idején én is így jártam. 😩
Majd egyszercsak hívnak a Vodafontól, hogy tudom e hogy már 30 ezernél járok.
Aztán utána néztem a dolgoknak, ezek az üzenetek egy 90 es számon keresztül mentek el, ezért jött össze ez a szép kis összeg.🥶
Rendesek voltak a Vodánál, mert ök láttàk, hogy valószínűleg nem tudom, hogy pontosan mit is csinálok, és felhívtak. 🥴
Na várjatok, mert szerintem van pici félreértés. 7 es vagyok.
Amiről én írtam, azok kifejezetten társkereső oldalak.
Amiről te írsz 9 es, az a rosszlányok.hu. Ők azért ragaszkodnak a hívószám kijelzéshez, hogy ha bármi probléma van, akkor meglegyen az illető.
Pár éve egy kinai ffi megölt egy ilyen lányt a VII. kerületben.
Szám kijelzéssel nem lehet őket kínozni, becsapni, stb.
Ez az ő védelmükben is van, úgy hogy nincs ezzel semmi gond.
Az egy más kérdés, hogy ha nem fizet valaki, akkor másnap este felhívják,és lehet hogy ott ül a pali mellett a felesége.
De akkor az meg is érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!