Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fizetnék egy nőnek/lánynak...

Fizetnék egy nőnek/lánynak hogy pár alkalommal tegyen úgy mintha járnánk. Csak az érzés megtapasztalása miatt. Semmi szex,természetesen(azt magam oldom meg sk). Sosem volt párom,ne hibáztassatok. A természet ami kib.ott velem. vélemény?

Figyelt kérdés

2020. nov. 19. 20:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Gondoskodást írtam,nem gyengédséget.

Az záró sorodban igazad van.

Egyébként nem tudom hogy ez tipikusan magyar jelenség-e?

2020. nov. 19. 20:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Bocs.Ez még a 9nek volt.
2020. nov. 19. 20:56
 13/18 anonim válasza:

9-10 is én voltam :D

"Egyébként nem tudom hogy ez tipikusan magyar jelenség-e?"

Nem. Nyugaton és mindenhol ahol a nyugati hatás jelentősen érvényesült, ez megfigyelhető.

"Gondoskodást írtam,nem gyengédséget."

Mindegy, a soraid alapján kb. érezni lehet, milyen személyiség vagy. Nem rosszból mondom, csak van tapasztalatom.

2020. nov. 19. 20:59
 14/18 A kérdező kommentje:
13.Kösz,dr Csernus :)
2020. nov. 19. 21:06
 15/18 anonim válasza:
Te hisztizel itt a gyakorin hogy a "természet kib.szott" veled, de azért gúnyolódj csak.
2020. nov. 19. 21:21
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem sok hisztit láthattál tőlem.

Nem gúnyolódtam senkivel.

2020. nov. 19. 22:07
 17/18 anonim válasza:

Nem véletlenül mondják, hogy akkor fog bárki is szóba állni az emberrel, ha először saját magát el tudja fogadni. Egészen addig, míg kicsi az önértékelésed, nem bízol magadban, és mantrázod kifelé és befelé hogy szerencsétlen vagy, esélyed nem lesz, hogy kilépj belőle.

Mindennek a kulcsa az önbizalom. Nem a múltba kell nézni, hanem előre.

Nem szánakozni kell, nem könyör barátnő kell, hanem felemelni a fejed, és méltósággal nézni előre. És ha egy nő azt látja, hogy kihúzod magad, és nyitott vagy kifelé, akkor vonzóvá válsz. Ha lehorgasztod a fejed, és azt mutatod kifelé, hogy igen, egy lúzer vagyok, és csak állítólag nézek ki jól, akkor a nő szépen hátralép kettőt. Mert végső soron a nő mindig azt nézi, hogy elég "erős"-e a másik. Na hát inkább kapd össze az egódat, és ismerkedj hozzád hasonlókkal. Nem kell magasra tenni a lécet, nem azokról kell álmodozni, akik a rámenős kis izékkel állnak csak szóba. Az ember ösztönösen tudja, hogy ki a hozzá való. Lehet, hogy sose vetted észre, mikor valaki nyitott feléd. Mert el voltál azzal foglalva, hogy magadat ostorozd, és nem hagyod magad kilépni ebből a baromságból, amit felépítettél magad köré. Másnak is volt ilyen olyan szemete az életében amit összeszedett. Ez nem ok arra, hogy egyedül éld le az életedet. Csak magadat kéne helyretenni, hogy alkalmas vagy egy kapcsolatra. Látod, hogy gondoskodó lennél stb., akkor csak az egodat kell már összerakni ahhoz, hogy ezt be is tudd bizonyítani. És akkor valaki nagyon fog örülni neked.

2020. nov. 20. 08:19
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsónak.Sok energiát fektettél ennyi sorba.Ebből az energiából még én is részesülök.
2020. nov. 23. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!