50+-os igényes, fiatalos siófoki férfival ismerkedne fiatalabb csinos lány?
Nem válaszoltál. Egy fiatal huszonéves csinoska fruska mitől érezné jól magát egy 50+ os palival aki minimum az apja de lehet kinézetre a nagyapja is lehetne?
Arra gerjedsz hogy valami kifent liba éhesen pillog rád mert azt hiszi van pénzed?
Nem a trolloknak lett kiírva a kérdés!!!
Majd én eldöntöm, hogy kinek válaszolok világos??
Szerintem a kornak itt semmi akadálya nincsen. Vannak jól működő, nagy korkülönbséggel rendelkező kapcsolatok. Mindig akadnak nők, akik nem a korodat nézik hanem a személyedet. Leírtad, hogy 'igényes', gondolom itt az ápoltra kell gondolni. Nem látok problémát.
Viszont előbb találsz magadnak párt egy szofisztikált párkeresőoldalon, ahol be tudod állítani a kor tól-ig határt, és sokat segít másoknak is egy kép rólad meg bemutatkozás.
Kedves 5-ös!
Én is 50+ vagyok, de nem érzem azt, hogy fél lábbal a sírban lennék, és vizeletcsöpögésem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!