Csak én látom úgy vagy a mai nők sokkal agresszívebbek, dominánsabbak mint régen, mondjuk mint a 80-as 90-es években?
Attól függ kiről van szó, azért nem mindenki.
De arányaiban sokkal több domináns nő van, mint régen az fix.
Ezt én is megfigyeltem. Régen a férfiak voltak nagyon macsók, a nőknek meg kuss volt a neve. Ma pedig fordítva van, a legtöbb kapcsolatban a nő hordja a nadrágot és szó szerint uralkodik a férfin.
Sajnálom hogy soha nem sikerül eltalálni az arany középutat, amikor nincs alá-fölérendelt viszony és senki nem nyom el senkit.
Siouxsie Sioux kipi csázott volna, ne aggódj.
A punk rock és a 2nd wave feminizmus korszakát akarod összehasonlítai a rúzsos/magassarkús, langymeleg 3rd wave feminizmus és pop korszakával? Ugyan. 30 évvel ezelőtt pont az az időszak volt, amikor a nők NEM tolerálták a baromságokat. Manapság ismét elkezdték tolerálni. Még az általad felhozott ava max erőszakossága is csak odáig terjed, hogy "huuha majd megmutatom az exemnek hogy mit hagyott ki! kifestem magam, kiöltözök és felszedek valaki mást!!!" ami vicc.
Szerintem csak a férfiak lettek ezerszer agresszívabbak. Manapság csak a gyerekdalokban nincsen k urvázás, meg a nők leszólása. Pont nemrég láttam egy ilyen összevetést, miszerint a bitch az egyik legnépszerűbb szó a toplistás zenékben.
Emiatt nem aggódsz, drága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!