Komolyan mi ez?Társat keres itt ebbe a kategóriába de képet már nem is küld?Ez olyan alap.Nem tudom mit kell ezen izélni.Én is küldenék.Meg hogy anonim oldal .Ja akkor irogassunk 25000 sort hogy aztán esetleg képről kiderüljön hogy mégse?
Figyelt kérdés
Nem is értem hogy lehet ilyen alap dolgokon baszakodni.Ja egy anonim oldal akkor egy olyannak irogassak akiről nem is tudom hogy néz ki.Igazán remek.Ennyi erőből lehetne vakrandi is2020. nov. 6. 14:55
21/26 anonim válasza:
#20: Neked is. Amúgy ha annyira érdekeltelek volna, akkor simán írsz egy üzenetet, nem pedig nyilvánosan kezdesz kérdezősködni. Legalábbis számomra így logikus és életszerű.
2020. nov. 6. 19:05
22/26 anonim válasza:
Engedd el, rólam is jól megmondták már párszor hogy pasi vagyok, de az ilyen nagyképű illetőkkel nem is érdemes foglalkozni. Látod...
2020. nov. 7. 08:50
23/26 anonim válasza:
Komolyan ezen keseregsz? Alapból vissza sem írnak általában... Aztán ha mégis egy-két levélváltás után szó nélkül lelép. De a legszebb amikor hetek óta írogattok és azután(pedig már fb, viber, akármi kapcsolat is megvan...)
2020. nov. 7. 13:49
24/26 anonim válasza:
22# Ari vagy. Nem haragszom az ilyesmiért, megértem ha valakit sokszor átbasztak az nehezen hisz akárkinek is. De az utolsó hozzászólása azért vicces, nem? Tipikus férfi aki a nőt hibáztatja. Mikor alapból csak az érdekelt volna, hogy korombeli-e, utána már rám is írhatott volna. Így járt. :)
2020. nov. 7. 14:06
25/26 anonim válasza:
#22: Nagyképű a ... Egyszerűen csak túl sok itt a gennyláda kamus meg a szar nő. Másrészt meg basztok normálisan kommunikálni még azokkal is, akik normálisan közelítenek hozzátok. Úgy kell harapófogóval kihúzgálni belőletek minden információt, és még arra is képtelenek vagytok, hogy visszakérdezzetek. 2-3 levél után (ami nagyjából arról szólt, hogy én érdeklődöm, miközben a másik fél semmit nem tesz azért, hogy jobban megismerjük egymást) amúgy is szó nélkül leléptek. Ha meg megkérdezem, hogy hol laktok, vagy hogy beszélgethetnénk-e máshol, azért léptek le.
2020. nov. 7. 17:44
26/26 anonim válasza:
#24: Azt a marhaságot honnan veszed, hogy téged hibáztatlak? Ha annyira érdekeltelek, miért nem írtál te? Egy szóval sem kértem tőled, hogy kezd el kommunikálni velem, te kezdtél érdeklődni, akkor miért tőlem várnád el, hogy pitizzek neked? Ha érdekeltelek volna, írtál volna normális módon, neked sem esett volna le az aranygyűrű az ujjadról. Sokkal egyszerűbb is lett volna, mint itt, nyilvánosan "vicceskedni". Egyébként meg mindenki mondhat egy anonim oldalon akármit, más kérdés, hogy tudja-e ezt bizonyítani. Mint amikor mindannyian azt állítjátok, hogy "én nem vagyok olyan, nem tűnök el szó nélkül", utána meg segget csináltok a szátokból. Egyikőtök sem "olyan", mégis 99%-ban ez a vége. No comment.
2020. nov. 7. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!