Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi a legjobb döntés ilyenkor?

Mi a legjobb döntés ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van a munkahelyemen egy új hölgy munkatárs akit mikor megláttam már az első pillanattól éreztem,hogy nem szabad közelednem hozzá, mert szerelmes leszek bele. Természetesen ő kezdett el közeledni. Jókat beszélgetünk, hülyéskedünk. Egész hétvégén rá gondolok. Szívem szerint nyíltan elmondanám neki, hogy mennyit gondolok rá...

Viszont neki van férje és 2 gyereke...

Mit tennétek?

2020. nov. 2. 11:08
 1/5 anonim válasza:
Semmit. De tényleg
2020. nov. 2. 11:16
 2/5 anonim válasza:
Ez igy halott ügy nekem is volt aki közeledett többet is akart volna de nem láttam jövőt benne hogy egy gyerekkel és élettárssal rendelkezö növel legyen viszonyom ha független lenne akkor viszont simán!
2020. nov. 2. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ő is kedvel engem, de azt is érzem, hogy részéről ez csak amolyan flört vagy hülyéskedés. Nem rossz a kapcsolata... nem fogja felbomlasztani a családját. Maximum egy szex lehetne belőle...
2020. nov. 2. 11:43
 4/5 anonim válasza:

lehet csak örül hogy valakinek végre tetszik és ezt az érzete akarja elérni veled

Nem hiszem hogy bármit is akarna tőled ha tényleg jó a kapcsolata

2020. nov. 2. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki hogy én vonzódom hozzá és kérdeztem h ez kölcsönös -e. Kiderült, hogy ő csak kedvel engem mint kolléga. :) Azt hiszem jól döntöttem, hogy nyíltan beszéltem vele.
2020. nov. 3. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!