Van itt olyan férfi?
Na akkor összegezzünk Ffitársak!
A hölgyike kint él a szabadban, fát vág és horgászik, tehát hajléktalan.
Nem tudom a favágás és horgászás mitől nőies dolog, ráadásul "hús-vér", de mindegy.
Azt már inkább értem, hogy forróvérű is egyben, de ott megint megbicsaklok, hogy mi a ménnykűt ért az alatt, hogy "extrán beszélgetni"?? Azt hogyan kell csinálni, tessék mondani?!
A kegyelemdöfés egyértelműen a fesztiválozás..na itt már hangosan nevettem. :D
Végül csak egy kérdést fogalmaztam meg magamban, a számos ellentmondás ellenére:
Mi a bánatért kell ahhoz 40 év felettinek lenni, hogy úgy élj, mint egy kalandvágyó vadkempingező, fesztivállakó, kiemelkedő szexuális étvággyal bíró tini?? Ja, azért mert te már elmúltál 40 és még itt tartasz? Sorry.
#16:
Miből vetted, hogy a szabadban él? S aki fát vág és horgászik, az hajléktalan??? Gratulálok.
17-es észkombájn, szövegértés! Na meg humorérzék!
Mégis mi a fészkes francnak kell tudnia mindkettőnek fát vágni és horgászni és a szabadban lenni unos-untalan, egyre csak a túlélésre hajtva??? Hacsak nem hajléktalanok, nemde?? Hozzáteszem, ha valaki nem az utcán vagy az erdőben él, hanem egy társasházi lakásban vagy saját házban lakik, akkor a túléléshez nem ilyen kompetenciák kellenek, hanem mondjuk számítógépkezelői ismeretek, nyelvtudás, szakmai végzettség, urambocsá diploma. Ezen felül nem árt, ha nincs hitele vagy egyéb adóssága, viszont vannak jó kapcsolatai, egészséges és lelkileg is kiegyensúlyozott, hogy tudja menedzselni a saját életét, még ha csak szociális segély igényléséhez akar egy kérelmet megírni. De hát aki fesztiválozgat 40 évesen, az ne csodálkozzon, hogy nincs társa, megélhetési gondjai ellenben igen!
Amúgy igazad van: Áder János is horgászik pedig nem hajléktalan, de nem is gyakorin keresi a játszópajtását!
A gratulációt fogadom és köszönöm. :D
#18:
Ama túlélő végzettséghez, tiszteletet nem oktattak?
Értem én azt a társasházat de, ha netán eljön az az idő, hogy hosszabb ideig nincs áram, akkor jó lenne, ha füstölne egy kemény a háztetőn...
Tavasszal nem volt hús a környékbeli üzletekben, vagy nagy sor és tömeg volt, én kiültem a partra és vacsora halpaprikás volt...
Nem kívánom, de bármikor fordulhat hirtelen egyet a világ kereke, s rájössz, hogy egy "szar" vagy a földön...
Milyen túlélésröl beszélsz Te, öcsém? Gondolkozz el picit.
NA helyben vagyunk Robinson: akkor te vagy az ideális jelöltje Genie-nek! :D
2020 van nyomikám!!! MIndjárt 2021!!! Ma a túléléshez nem elég kiülni a patakpartra, pláne hogy bevisz a rendőr és még ki is szab rád egy jókora bírságot, egy újabb tétel, amin gondolkodhatsz csökevényes agyaddal, hogyan dolgozd le..ja, tényleg: közmunka! :D
Ja, és a társasházba légyszi ne rakj tüzet, mert meghalnak a szomszédaid, téged meg lesittelnek! :D
Csoda, hogy nem murdáltál meg a halpaprikástól: ezek a halak tele vannak toxikus anyagokkal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!