Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy hívjam fel a szerelmem?...

Hogy hívjam fel a szerelmem? Többi lent,pls help!!!

Figyelt kérdés
Több mint 2honapja ismertem meg egy fiút a neten,ő már hivásozni szeretne (ma) , én nagyon félek teljesen kivagyok ettől, talán azer mert félénk is vagyok nagyon és a közösségi életem is majdhogynem nulla,a közeli ismerőseiemmel se beszélek úgy már rég, de nagyon szeretem ezt a fiút nem akarom emiatt elveszíteni, kérlek segitsetek hogy hogy tudnám ezt leküudeni, vagy hogy mit mondjak majd ha hivna és felvennéd..azt elfelejtettem de 16évesek vagyunk ha az számit

2020. okt. 24. 02:32
 1/9 anonim válasza:
Számít. Gyerek vagy. Ez nem szerelem.
2020. okt. 24. 06:08
 2/9 anonim válasza:
Ha felhiv akkor kérd meg hogy 10 perc mulva hívjon, mert most épp a szekrényt pakolod. Igy beszéltél is vele, marad is időd megnyugodni kicsit. Második alkalom pár perccel később már konnyebb lesz kicsit. Akkor meg kezdheted az elején azzal hogy nagyon izgulsz. Ezt simán el lehet mondani, nincs benne semmi ciki.
2020. okt. 24. 08:30
 3/9 anonim válasza:

Szia!

Milyen "szerelem" ez, akivel még egyszer sem beszéltél személyesen, csak chaten?

Oké, én is chateltem az elmult 10 évben kismillió lánnyal, volt aki nagyon bejött, olyan is volt, aki nem annyira, de soha nem mondtam rájuk azt, hogy "szerelmem". Esetleg Csajom, barátnőm, kiszemeltem, de nem szerelmem!

Azért, mert az igazi szerelem nem interneten keresztül alakul.

A szerelemhez meg kell ismerni a másikat, és ehez idő kell! És természetesen személyes kapcsolat.

Figyeld meg, hogy maximum fél év múlva már nem lesz a "szerelmed", esetleg más lesz a "szerelmed".

De ha felhív, akkor próbálj meg megnyugodni, és próbálj pár értelmes mondatot összerakni. Az elején lehet, hogy nehéz lesz, de utána belejössz!

2020. okt. 24. 08:49
 4/9 anonim válasza:
Miért agyalod túl? Csak beszéltek. Ennyi.
2020. okt. 24. 12:03
 5/9 anonim válasza:
Csak a kezdet nehéz.
2020. okt. 24. 13:28
 6/9 anonim válasza:
#3 ezzel azert nem értek egyet. Párommal mi is facebookon keresztul ismerkedtünk meg,interneten keresztul alakult ki a dolog. Ennek kozel 10 eve,hogy egyutt vagyunk,mara mar a volegenyem es a fiam apja
2020. okt. 25. 01:45
 7/9 anonim válasza:

Egy 16 éves lány már nem annyira gyerek, lehetnek érzései mindenképp. Az is jogos, hogy izgul.

Szerintem abszolút ne parázd túl.

Felhív, bemutatkozol, elkezdtek beszélgetni, és szépen lassan oldódni fog a feszültséged.

Elmúlik az izgatottság, és szépen kialakul minden. Az első beszélgetés, és az első találkozás, még idősebb korban sem könnyű, és némi izgatottsággal jár. Ez egy természetes reakció.

2020. okt. 25. 09:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. okt. 26. 13:22
 9/9 anonim válasza:
Mesélj, hogy ment
2020. okt. 26. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!