Hogy hívjam fel a szerelmem? Többi lent,pls help!!!
Szia!
Milyen "szerelem" ez, akivel még egyszer sem beszéltél személyesen, csak chaten?
Oké, én is chateltem az elmult 10 évben kismillió lánnyal, volt aki nagyon bejött, olyan is volt, aki nem annyira, de soha nem mondtam rájuk azt, hogy "szerelmem". Esetleg Csajom, barátnőm, kiszemeltem, de nem szerelmem!
Azért, mert az igazi szerelem nem interneten keresztül alakul.
A szerelemhez meg kell ismerni a másikat, és ehez idő kell! És természetesen személyes kapcsolat.
Figyeld meg, hogy maximum fél év múlva már nem lesz a "szerelmed", esetleg más lesz a "szerelmed".
De ha felhív, akkor próbálj meg megnyugodni, és próbálj pár értelmes mondatot összerakni. Az elején lehet, hogy nehéz lesz, de utána belejössz!
Egy 16 éves lány már nem annyira gyerek, lehetnek érzései mindenképp. Az is jogos, hogy izgul.
Szerintem abszolút ne parázd túl.
Felhív, bemutatkozol, elkezdtek beszélgetni, és szépen lassan oldódni fog a feszültséged.
Elmúlik az izgatottság, és szépen kialakul minden. Az első beszélgetés, és az első találkozás, még idősebb korban sem könnyű, és némi izgatottsággal jár. Ez egy természetes reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!