KezdƑoldal » IsmerkedĂ©s » TĂĄrskeresĂ©s » Valaki ismerkedni? 😇

Valaki ismerkedni? 😇

Figyelt kérdés
Sziasztok, 21 Ă©ves egyetemista srĂĄc vagyok BĂĄcs-Kiskun megyĂ©ben Ă©lek Ă©s szeretnĂ©k ismerkedni remĂ©lve azt hogy talĂĄlok egy szemĂ©lyĂ©lyt aki kicsit kimozdĂ­t az unalmas napjaimbĂłl. SzĂ­vesen beszĂ©lgetek bĂĄr kicsit visszahĂșzĂłdĂł vagyok Ă­gy ne kezdetben vĂĄrj csodĂĄt tƑlem 😅 ha esetleg Ășgy gondolod te vagy ez a szemĂ©ly jelezd vagy Ă­rj bĂĄtran Ă©s ismerjĂŒk meg egymĂĄst. 😁
2020. okt. 22. 11:31
 1/7 anonim vĂĄlasza:
Írj ha gondolod. :)
2020. okt. 22. 11:56
 2/7 anonim vĂĄlasza:
HĂĄt ha nem Ă­rod oda, hogy fiĂș vagy, ebbƑl a sok szmĂĄjlibĂłl arra gondoltam volna, hogy lĂĄny vagy.
2020. okt. 22. 12:12
 3/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Értelmesen szĂłljunk hozzĂĄ lehetƑleg Ă©s Ă©rtelemszerƱen nem tĂșl nagy korkĂŒlönbseggel

Nem kell megmutatni mindenkinek ha mentålis sérelmeink vannak. Mindenki megértését köszönöm :)

2020. okt. 22. 13:04
 4/7 anonim vĂĄlasza:

Irhatsz

23/f

2020. okt. 22. 13:44
 5/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:
És igen nagyon sajnĂĄlom az en hibĂĄm nem pontositottam hogy hölgyekkel ismerkednĂ©k
2020. okt. 22. 13:46
 6/7 anonim vĂĄlasza:
Írj ha gondolod.15L
2020. okt. 22. 14:00
 7/7 anonim vĂĄlasza:
BĂĄcs - Kiskun megyeinek kell lenni annak a szemĂ©lyeknek akikkel ismerkednĂ©l vagy mindegy..đŸ€”đŸ˜„
2020. okt. 22. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!