Valaki ismerkedni? đ
Figyelt kérdés
Sziasztok, 21 Ă©ves egyetemista srĂĄc vagyok BĂĄcs-Kiskun megyĂ©ben Ă©lek Ă©s szeretnĂ©k ismerkedni remĂ©lve azt hogy talĂĄlok egy szemĂ©lyĂ©lyt aki kicsit kimozdĂt az unalmas napjaimbĂłl. SzĂvesen beszĂ©lgetek bĂĄr kicsit visszahĂșzĂłdĂł vagyok Ăgy ne kezdetben vĂĄrj csodĂĄt tĆlem đ
ha esetleg Ășgy gondolod te vagy ez a szemĂ©ly jelezd vagy Ărj bĂĄtran Ă©s ismerjĂŒk meg egymĂĄst. đ2020. okt. 22. 11:31
1/7 anonim vĂĄlasza:
Ărj ha gondolod. :)
2020. okt. 22. 11:56
2/7 anonim vĂĄlasza:
HĂĄt ha nem Ărod oda, hogy fiĂș vagy, ebbĆl a sok szmĂĄjlibĂłl arra gondoltam volna, hogy lĂĄny vagy.
2020. okt. 22. 12:12
3/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ărtelmesen szĂłljunk hozzĂĄ lehetĆleg Ă©s Ă©rtelemszerƱen nem tĂșl nagy korkĂŒlönbseggel
Nem kell megmutatni mindenkinek ha mentålis sérelmeink vannak. Mindenki megértését köszönöm :)
2020. okt. 22. 13:04
4/7 anonim vĂĄlasza:
Irhatsz
23/f
2020. okt. 22. 13:44
5/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ăs igen nagyon sajnĂĄlom az en hibĂĄm nem pontositottam hogy hölgyekkel ismerkednĂ©k
2020. okt. 22. 13:46
6/7 anonim vĂĄlasza:
Ărj ha gondolod.15L
2020. okt. 22. 14:00
7/7 anonim vĂĄlasza:
BĂĄcs - Kiskun megyeinek kell lenni annak a szemĂ©lyeknek akikkel ismerkednĂ©l vagy mindegy..đ€đ
2020. okt. 22. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!