Miért van ez?Valaki érez/tapasztal igy?(privátban beszélgetnék nőkkel erről)
Figyelt kérdés
Szóval azt látom hogy alig lehet a legtöbb emberrel valamit kezdeni. (igen már egy komoly beszélgetéshez is alig találok valakit)
Persze lehet mondani cinikusan hogy én se vagyok komoly meg azt vonzom amilyen vagyok.Sose ghostingoltam mégis csomóan ghostingoltak rólam.Itt meg is bukott ez a fajta érvelés.Azt látom hogy nem igazából van középut és a társkeresés a pénzkereséssel együtt meg sok mással együtt elment egy szélsőséges irányba.Vagy könnyen meg és öröm az egész vagy egy rohadt szivás.Nem nagyon látom a köztes állapotot mégha azt mondom van is.Én nem tapasztaltam.
2020. okt. 20. 23:45
1/8 A kérdező kommentje:
Illetve hogy velem se lehet mit kezdeni azt is lehet mondani de visszajelzések azok hogy nagyon jól lehet velem beszélgetni pl és értelmes vagyok ,összetett gondolkodásu és őszinte.Meg lehet velem beszélni a konfliktusokat.
2020. okt. 20. 23:46
2/8 anonim válasza:
Én is teljesen így gondolom.
2020. okt. 21. 00:13
3/8 anonim válasza:
Az internetes kommunikáció egy mesterségesen kialakított csatorna, nagyon ingerszegény környezet, így élvezhető társalgást nem tudunk kihozni belőle. Fontos, hogy személyesen ismerkedjünk, illetve beszélgessünk barátainkkal. A jelenlegi helyzetben nehezen oldható meg, de a legjobb, ha szórakozóhelyeken, baráti társaságban, esetleg az utcán 'vadásszunk'. Az internetes társkeresést nagyon el kellene felejtenünk.
2020. okt. 21. 00:23
4/8 anonim válasza:
Hát.. kezdésnek a magyar nyelvre rágyúrhatnál. Vagy már az is ciki, ha nem cs*szheted teli angol szavakkal a szövegedet?
2020. okt. 21. 05:57
5/8 anonim válasza:
Jaj mar megint te es az "osszetett logika", a szar fogalmazasi kepessegeidrol felismertelek
2020. okt. 21. 07:26
6/8 anonim válasza:
Aki intelligens, az tud helyesen írni.
2020. okt. 21. 09:41
7/8 anonim válasza:
Először is hagyd el az angol szavakat és fogalmazz kizárólag magyarul, érthetően.
2020. okt. 21. 10:14
8/8 anonim válasza:
Ghostingolás=szellemeskedni
2020. okt. 21. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!