Postásként jó esélyem lenne ismerkedni?
Jelenleg épp munkanélküli vagyok és nőtlen. Nézegettem állásokat és a Posta keres levélkihordót, talán fel is vennének. Lenne így esélyem a nőknél? Ugye elég sok helyre kéne így mennem, mindenkihez be is csöngetnék egy pár szóban elmondanám, hogy milyen levelet hoztam, bókolnék stb.
Ugye van is az a beszéd, hogy biztos a postástól van a gyerek, ha nem hasonlít az apjára, gondolom ennek van valami alapja.
Ha nem tudsz ismerkedni, postásként sem fogsz tudni, de ha tudsz, akkor meg tök mindegy a melód.
Én is az egyik munkám által lettem kapcsolatban, de 3 év után! Mert nem vagyok az az ismerkedős karakter. Ha az lennék, pár hét, max. hónap is elég lett volna.
Mindenképp javulna az esélyed, de azért ne gondolkodj abban, hogy na most aztán eljön a Te időd és fürdeni fogsz a jóságban.
Ezek a szakmák akkor igazán jók, ha egyébként is értesz a nőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!