Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem akar egy lány/nő...

Miért nem akar egy lány/nő sem hármasban lenni?

Figyelt kérdés
Barátnőm és én régebben tobb mint egy évig éltünk hármas kapcsolatban egy lánnyal nekünk nagyon bejött a dolog de sajnos elváltak útjaink.Azota is szeretnénk valakit találni a helyére de ez a téma valahogy taszítja szinte az összes nőt. Mi lehet ennek az oka?Ennyire elképzelhetetlenek tartják? Pár kritikát megelőzve. Szeretjük egymást, nem vagyunk tinik,átlagos dolgozó felnőttek vagyunk.

2020. okt. 13. 12:41
1 2
 11/17 anonim válasza:
9# Nálad az igazság.Lehetséges hogy a baratnőd azért van benne mert ha nem akarná a háta mögött csinálnád?De valóban csak gondolj bele fordítva...és hamar rajössz miért nem akarják.
2020. okt. 13. 14:16
 12/17 anonim válasza:
Én a magam részéről örülök, hogy vannak még lányok, akik hűséges monogám kapcsolatra vágynak. Nekem volt már, hogy felvetette barátnőm, hogy dughatnék előtte más csajt is. Egy világ omlott össze bennem ekkor, mivel nagyon tudtam volna szeretni ezt a barátnőmet, de utólag hálás vagyok az Égnek, hogy ezzel és utána megannyi más mozzanattal kijózanított, míg végül otthagytam. Inkább egy tiszteletteljes, egymás megbecsülésén alapuló kapcsolat, mint a tobzódás, mámor, hedonizmus, és az azt követő érzelmi és morális kiüresedés!
2020. okt. 13. 19:34
 13/17 anonim válasza:
Nem értik a lényegét.
2020. okt. 13. 20:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Kik nem értik?
2020. okt. 13. 20:18
 15/17 anonim válasza:
A nők, nem értik a lényegét:).
2020. okt. 13. 20:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Értem tulajdonképpen az is lehet..
2020. okt. 13. 20:39
 17/17 anonim válasza:

Szerintem sok nő szereti a hármast , ami nem csak a férfi öröméről szól normális esetben, viszont nem a mindennapokban,hanem néha egy kis fűszerként.

46N

2020. nov. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!