Valaki ismerkedni? (20L)
Figyelt kérdés
Szóóval... nem gondoltam volna hogy valaha is itt próbálkozok majd, de egy próbát meger ez is :)2020. okt. 5. 22:47
1/20 anonim válasza:
Én sem gondoltam. Szerintem felejtsd is el szépen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1073..
2020. okt. 5. 22:51
2/20 anonim válasza:
Azért nem mindenki olyan ám mint ott. Csak egyesek szeretnek mindenkit szétkapni, mint egy lábtörlőt, mert azt hiszik ők aztán szuperek. Velük nem kell foglalkozni.
2020. okt. 5. 22:57
3/20 anonim válasza:
#1 vagyok. Jó, majd ha lesz olyan, aki nem ilyen, akkor majd értékelni fogom.
2020. okt. 5. 23:11
4/20 anonim válasza:
Hová valósi vagy, ha megkérdezhetem?? :)
2020. okt. 5. 23:49
5/20 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy ez egy ilyen végső megoldás a számodra és ha ennyire negatívan állsz hozzá akkor miért csinálod? Ez kicsit olyan mintha azt mondanád már mindegy csak legyen valaki.
2020. okt. 6. 08:11
6/20 anonim válasza:
Azt írta ez is megér egy próbát. Sehol nincs, hogy végső megoldás. Érdekes dolgokat láttok bele egy tök egyszerű kérdésbe. Ha mégis negatívan állna hozzá az is az ő dolga.
2020. okt. 6. 08:18
7/20 anonim válasza:
ugye nem a biologiai orad ketyeg? Jobban felek az ilyen noktol mint a pokoktol... 20-30 kozott vagyok de szinte lehetetlen olyan not talalni aki nem akarna elkotelezni magat... Szoval inkabb vettem egy macskat az legalabb nem szurja ki a gumit es lep meg oromfiokaval :D
2020. okt. 6. 09:22
8/20 anonim válasza:
Ismerkedni? Rendben, de szerintem úgysem fogsz írni, fogadjunk!
2020. okt. 6. 11:02
9/20 anonim válasza:
Milyen céllal?
2020. okt. 6. 11:11
10/20 anonim válasza:
#2: A normális embereket is faképnél hagyják az esetek 99%-ában. Ráadásul szó nélkül. Persze mindenki azzal jön, hogy ő nem olyan, ő nem fog eltűnni, aztán meg gyáva vállalni önmagát és a tetteinek a következményeit. Volt olyan nő, akivel hosszan leveleztünk, aztán amikor mondta, hogy menjünk át máshová beszélgetni, és megadtam a fb-omat, nyomtalanul eltűnt, pedig nincs rajtam semmi ijesztő vagy taszító. Olyan is volt, aki heteken keresztül csak hitegetett, hogy ő is találkozni akar velem, csak most éppen vizsgázik, most állást keres stb., aztán ő is eltűnt. Más akkor lépett le, amikor rákérdeztem, hogy melyik megyében lakik. Sokan nyafogtak, hogy ők milyen magányosak, soha egyetlen férfi sem érdeklődik irántuk, aztán amikor én szerettem volna megismerni őket, érdekes módon soha semmi nem lett az egészből. Szóval a nők is eléggé érdekesek ezen az oldalon. Nyilván a férfiak oldaláról is lenne mit mesélni, én csak a saját tapasztalataimat tudtam leírni. Az, hogy nem éppen szívderítőek, nem a véletlen műve.
2020. okt. 6. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!