Miert nem akar a Tinderes nok nagy tobbsege talalkozni???
9: Csak azért, mert lehet, nem biztos, hogy van értelme. Igen, itt csak úgy eltűnnek, az emberek, férfiak és nők egyaránt, mert minek folytatnák a bájcsevegést ha nem vagy szimpi. Meg az is lehet hogy bannolták.
A többin se értem miért vagy kiakadva. Ja, a csaj aki valószínűleg szociális fóciás (hisz nem mozdul ki soha) ijesztőnek találja a te társasági hobbijaidat, ami nyilván nem fog passzolni. Wow. Meglepő.
Hogy tudok neten ismerkedni?
A legtöbb nő el van szállva a sok kiéhezett pasi miatt, nagyon nehéz ismerkedni így.
Srácok, menjetek ki terepre, sokkal nagyobb kuriózum mint online szerintem.Nekem eddig bevált.
16#
Na én nálam meg az ellenkezője, elég sok hobbim van és a nők megijednek ettől.
De volt olyan is hogy akkora nagy arca volt, élőben meg kisegér hangon alig mert beszélni.Szerintem a túlzottan nagy önbizalom sem jó mert attól beijednek.
Meg taliznának ők kedves kérdező, de annyira hajtanak a neten egy átlag alatti nőre is,hogy itt már az összes elvan szállva magától.
18#
El fogom menteni a kommented 100% igaz.
Amúgy élőben is jobb, ma vittem a yorkimat, 2 30as nő meg is szólitot...
Szóval vannak itt lehetőségek, kinek mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!