Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van megoldás arra, hogy közel...

Van megoldás arra, hogy közel 40hez megtapasztaljam a pàrkapcsolatot és a szexet?

Figyelt kérdés
Elég kiàbràndító az életem a nőkkel kapcsolatban és a szexel. A külsöm erősen akadàlyozott mindig a tàrskeresésben, a szexuális életben. Nem nagyon akarom elhinni, hogy annyira igazssàgtalan a sors, hogy egy két pàrkapcsolat, szex sem adathat meg egy ember életében.

2020. okt. 1. 20:54
1 2
 1/17 anonim válasza:
Amíg nem adod fel, addig van remény, igen. Lehet, hogy el kellene menned egy "fizetős" lányhoz. (És már erre az alkalomra is félretenned a kiábrándultságodat.)
2020. okt. 1. 21:13
 2/17 anonim válasza:

És el ne felejts símaszkot vinni, hiszen állítólag mi vagyunk érdemesültek hordani, és nem a becsületes vezető politikusok. Símaszkban csókolózni remek! Mi több, felemelő! Csak amikor felemelés után elegednek, nehogy nagyot zuhanjatok.

pastebin.com/maCe4xBn

Ettől függetlenül őszintén sok sikert kívánok neked és azoknak, akik veled egy cipóban sülnek!

2020. okt. 1. 21:26
 3/17 anonim válasza:
Igen, van megoldás. Ha olyan nőkkel jössz össze, akik hasonlóan előnytelen külsejűek. Hiába a szép belső, egy szép nő soha nem fog szexuálisan vonzódni egy nagyon csúnya férfihoz, és ez persze fordítva is igaz. Tehát le kell adni a színvonalat, és ott keresni egy nem túl hül-ye nőt magadnak. Max párnát nyomsz az arcára szex közben.
2020. okt. 1. 22:16
 4/17 anonim válasza:
Eddig mégis mi a ....t csináltál???
2020. okt. 1. 23:21
 5/17 anonim válasza:
Szerintem eddig azt csinálta, hogy nagy nehezen belefutott anyagias nőkbe, akikből nyilvánvalóan retttttttenetesen kevés van, esetleg ezen felül valami korlátolt faluban is élhetett eddig, ahol persze rennnnnngeteg ismerkedési lehetőség van, több millió falusi közül válogathatott ugyebár. Vagy-vagy. Vagy esetleg magasan funkcionáló autistának született, és a kedves előző megszólalása alapján vélhetőleg illene stigmatizálni ezért szegény kérdezőt, nem? Ki tudja...
2020. okt. 2. 00:01
 6/17 A kérdező kommentje:

Én próbálkoztam átlagos lànyoknál, nem a gazdagokat és fullos nőkre hajtottam.

Alapjában nem a külsőm a probléma, volt hogy bejöttem 2 csajnak. Van làtható betegségem. Ami egyből taszítja az embereket, ismerkedni sem akarnak.

2020. okt. 2. 08:17
 7/17 anonim válasza:
nem igy lesznek a sorozatgyilkosok akik meghagjak a hullat? Mindig is erdekelt hogy jutnak el odaig :D Meg ironikus is lenne mert a tarsadalom kitaszitja is igy allna bosszut.
2020. okt. 2. 10:04
 8/17 A kérdező kommentje:
Volt 2 alkalom, amikor lefeküdhettem volna egy jó csajjal, osztály társammal, de a gàtlásos voltam.
2020. okt. 2. 10:05
 9/17 anonim válasza:
ilyen mindenki eleteben volt, van aki tullep rajta van aki nem... en is a mai napig emlekszek pl hogy volt egy jo csaj 10 eve akarta is hogy megcsokoljam de feltem es nem tettem, mai napig bennem el a dolog de jo is mert igy amikor legkozelebb ilyen helyzet volt erre gondoltam es megtettem massal. Meg volt hasonlo meg de ezek csak az elonyodre vallnak mert fejlesztik a jellemed. Aki nem hibazik soha az nem tanul semmibol
2020. okt. 2. 10:27
 10/17 A kérdező kommentje:
7! Rohadj meg!
2020. okt. 2. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!