Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedésnél mikről szoktatok...

Ismerkedésnél mikről szoktatok beszélgetni?

Figyelt kérdés

Írnátok témákat? Fiú vagyok.

Köszönöm.

2020. okt. 1. 19:16
 1/4 anonim válasza:

Sminkelés rejtelmeiről, állatokról, kedvenc dolgokról, meg bármiről ami érdekli a lányt, vagy ha gondja problémája van.

Pl nem egy lány kezdte már el nekem mondani a menstruációs problémáit.

2020. okt. 1. 19:29
 2/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekel
2020. okt. 1. 19:29
 3/4 anonim válasza:
ami mindkettőnket érdekel és nem untatja a másikat
2020. okt. 2. 01:48
 4/4 anonim válasza:
hat... kezdjuk ott hogy nem mindenki kompatibilis mindenkivel. Ez mar a legelejen kiderul. Amikor nem kell erolkodni hanem csak ugy jonnek a dolgok es van is ra pozitiv reakcio az tok jo. En ferfi vagyok, de volt hogy ferfiaknal (szigoruan barati alapon) is pl hallottam az utcan milyen zenet hallgat es en is szeretem azokat es senkit nem ismerek akirol lehetne beszelni errol szoval megszolitotam es tok jol elbeszelgettunk, ha lattam volna rajta hogy annyira nem veszi fel a fonalat akkor nem eroltetem, de jo arc volt. Nonel is volt hasonlo hogy igaz elado volt, de mar a legelejen olyan erdeklodo volt nem az a tipikud eladosa. erdeklodo, folytattuk a beszelgetest es... ja :D erted ... A dolgokat van hogy el kell engedni, sodrodni az elettel es nem ragorcsolni, majd jon ugyis egyszer, es eszre fogod venni, csak bizz benne.
2020. okt. 2. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!