Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, akivel...

Van itt olyan lány, akivel lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
20 éves, egyedülálló 180cm magas 60kg testtömegű, átlagos alkatú barna hajú, szemű, bőrű egyetemista srác vagyok. Pest megyében, Vácon élek. Értelem szerűen főleg ezen környéken elő lányokkal ismerkednék. Nekem a külső egyáltalán nem számít. De nem azért mert egy béna, perverz kiéhezett balfék vagyok. 😂 Csupán mindenkiben meg tudom találni a szépet független attól, hogy hogyan néz ki. Egy kapcsolat véleményem szerint nem alapulhat csak a külsőségeken. Ha nincs meg a belső vonzalom egymás személyisége iránt, nincs is értelme belekezdeni az egészbe, úgyis kudarc lesz a vége. Eddig 4 komoly kapcsolatom volt az elmúlt 3 évben. Nem vagyok egy könnyű eset, nekem is megvannak a magamfajta rigojáim, de hűséges, megbízható és kedves vagyok. Imádok zenét hallgatni, minden műfajt kedvelek még a komoly zenét is, de a kedvencem a metál műfaja. Káros szenvedélyem nincs, nem ítélem el ha valaki dohányzik vagy iszik, de én nem élek ezekkel. Imádok filmeket nézni. Imádok jókat nevetni és zabálni. Régi vágású ember vagyok. Imádom a karórákat, a zsebkéseket, a történelmet. Egy kapcsolatban partnerem teljesen egyenrangú félnek tekintem. Egyedül élek a saját lakásomban. A tanulás mellett saját vállalkozásomat is igyekszem elindítani, fejleszteni. Imádom az állatokat, sokáig állatorvosnak készültem. Imádok fotózni, talán jó is vagyok benne. Mostanában sokat mozgok, igyekszem formába hozni magam. Nagyjából ennyi. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj. :)

2020. szept. 25. 18:49
 1/5 anonim válasza:

Hűséges megbízható kedves

Sajnos már itt elástad magad.

Ez ma már nem divat a lányok-nők körében.

Sokkal inkább milyen lakásod van milyen kocsid és mennyi a jövedelmed

2020. szept. 25. 19:03
 2/5 anonim válasza:
Bár én fiatalabb vagyok nálad de nekem sokkal szimpatikusabbak azok a tulajdonságok amiket leirtal, mint hogy milyen kocsid, stb. van...csak hogy rácáfoljak az első válaszolóra, vannak még kivételek. Azért jó látni hogy van aki hasonlóan gondolkozik mint én, szívesen megismernélek vagy legalábbis beszélgetnék veled. :D
2020. szept. 25. 20:50
 3/5 anonim válasza:
Etiopia???
2020. szept. 25. 21:24
 4/5 anonim válasza:
Kár, hogy fiatal vagy hozzám 🙃
2020. szept. 25. 23:52
 5/5 anonim válasza:
23/F 189cm és 105kg? 😄
2020. szept. 27. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!