Lelki gondokkal küzdő férfiakkal ismerkednék. Vannak itt ilyenek?
Pl. depresszió, szorongás, szociális fóbia, pánikbetegség... Nekem is vannak gondjaim, ezért úgy gondolom, hogy ilyen személyiségű férfival jobban meg tudnánk egymást érteni.
Ezen kívül az is fontos, hogy visszafogottabb természetű, introvertált személyiségű, nemdohányzó személy legyen. Külsőleg az elképzelésem átlagos kinézet, vékonyabb testalkat.
Én 27 éves nő vagyok.
Olyanok levelét várom, akikre illik a jellemzés.
Te nállad miben mutatkozik meg
ez a "gond"?
Szia! Én szívesen beszélgetnék veled. Pont az általad keresett, rám jellemző tulajdonságok miatt utasítottak el sokszor.
Diagnosztizált személyiségzavarom és depresszióm van. Rengeteg pszichiáterhez és pszichológushoz jártam már. Szedtem gyógyszert is a mentális problémáimra, voltam pszichiátrián és más terápiás osztályon is. Álmodozó, művész típus vagyok. Aki elég érzékeny is. Budapesten élek és én is 27 éves vagyok. Nincs káros szenvedélyem és vékonyabb a testalkatom. Örülnék, ha írnál. A lelki gondjaim továbbra is fennállnak és egyre rosszabbul érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!