Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Félénk fiút meg...

Lányok! Félénk fiút meg tudnátok szeretni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a lányok nem az ilyen fiúkat szeretik, de én ilyen vagyok sajnos. Folyamatosan azt érzem hogy engem sosem fog így lány szeretni, pedig az sokat segítene rajtam. Amúgy nagyon megbízható vagyok, lehet rám számítani...tehát vannak jó tulajdonságaim is.
2020. szept. 25. 09:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én is sokkal inkább a félénkeket szeretem, mint az extrovertáltakat. Én nagyon introvertált vagyok, és a barátommal úgy jöttem össze, hogy pánikbetegséggel küzdött, 2 évig nem is járt iskolába, mert nem mert emberek közé menni. Úgy voltam vele, hogy ettől eltekintve nagyon szimpatikus, és szívesen segítek neki leküzdeni a betegségét. Igen, ez elég extrém eset, de szerintem egy félénk lánynál simán lenne esélyed, biztos, hogy jól megértenétek egymást, mert hasonlóak a tapasztalataitok.
2020. szept. 25. 14:36
 12/14 anonim válasza:
Milyen szánalmas az utolsó két válaszoló...
2020. szept. 26. 19:07
 13/14 anonim válasza:
#12 Kifejtenéd?
2020. szept. 26. 21:04
 14/14 anonim válasza:
#12: Szerintem inkább az a szánalmas, hogy ilyesmi alapján ítèlsz.
2020. szept. 27. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!