Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol taláhatok olyan lányt...

Hol taláhatok olyan lányt akivel végre megtapasztalhatom hogy milyen szeretni egymást?

Figyelt kérdés
Sajnos eddig még érzelemmel teli kapcsolatot nem sikerült találnom. Sosem pusziltam szájon egy lányt sem szeretetből, sosem értem hozzá egy lány testéhez úgy hogy imádom őt és nagyon vágyom rá. Nem aludtam együtt még lánnyal. Már nagyon meg szeretném tapasztalni ezeket. És szeretni egy lányt. 23 vagyok de még nem találtam hozzám való nőt. Ennyi idősen is ugyan olyan jó érzés először csókolózni mint azoknak akik fiatalabban túl vannak ezen?
2020. szept. 23. 09:56
 1/4 anonim válasza:
Csokolozni mindig jo :D
2020. szept. 23. 10:01
 2/4 anonim válasza:

Akkor fogsz találni, amikor nem is gondolnád. 🙂

Ne stresszelj rá, én is akkor találkozom olyan pasival, aki megmozgat bennem valamit, amikor nem is számítok rá 🙂

Csak ne legyél csiga a házadban.

2020. szept. 23. 11:05
 3/4 anonim válasza:
Az majd attól függ milyen vastag a pénztárcád
2020. szept. 24. 07:50
 4/4 anonim válasza:
én is igy vagyok vele 19L
2020. szept. 25. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!