Csajok! Összejönnél olyan fiúval akinek sulis/tini korában nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
Tényleg semmi, még csók sem!
hátrány/előny/nem számít?
Neked volt akkor barátod?
2020. szept. 15. 21:33
11/14 anonim válasza:
Elküldtem véletlenül. Szóval : attól függ, jelenleg a 30 hoz közelebb állok mint a 20 hoz, zavarna ha a partnerem teljesen tapasztalatlan lenne. 19-20 évesen nem érdekelt volna, nekem sem volt kapcsolatom kamaszként
2020. szept. 16. 17:54
12/14 anonim válasza:
11, nem feltétlen tapasztalatlan aki később kezdte. Lehet hogy azóta túl van több kapcsolaton, csak tiniként nem volt neki.
Egyébként én 32 vagyok és az sem zavarna ha egy szűz pasival hozna össze a sors. Ettől se nem több, se nem kevesebb valaki.
2020. szept. 16. 17:57
13/14 anonim válasza:
Nem a későn kezdésre gondolok, hanem a köztes időre, ahogy írtam 19 20 évesen nem érdekelt volna, hogy 1-2 évvel korábban nem volt senkivel, vagy épp akkor is szűz amikor megismerem. Az se érdekelt aki 21-22 évesen vesztette el a szüzességét és utána voltak partnerei. De jelenleg nem járnék szűz fiúval
2020. szept. 16. 18:10
14/14 anonim válasza:
persze mert nekem sem volt
2020. szept. 25. 04:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!