Egy "lassan oldódó" fiú hol vagy hogyan tudna lányokkal ismerkedni?
Akit ismerek azzal is nehezen megy az ismerkedés, sokszor azt érzem nem tudok mit mondani. Ahoz nagyon ismernem kell valakit hogy tudjak vele normálisan beszélni. De egy lányt így hogy ismerjek meg? Úgy érzem ha már megismernénk egymást, akkor már tudnék nyitott, beszédes, vicces lenni. De az idő, addig meg nem nagyon van lány aki szenvedne egy ilyen fiúval.
Meg ha lenne egy lány akkor eleve több önbizalmam lenne ami sokat segítene mindenben.
Már jó lenne ha lenne barátnőm, de így hogyan tudom megismeni?
Tudnátok segíteni? Lányok válaszát is várom hogy mit javasolnak!
Köszi!!!
Én lány vagyok, de én is meg a barátom is lassan oldódó típusok vagyunk, szerencsére úgy adódott, hogy egy közösségben ismerkedtünk meg (ahol még hónapokig nem szóltunk egymáshoz :D de egy idő után egyre többször, és onnan jött természetesen).
Előző páromat neten ismertem meg (nem társkereső, hanem fórum) és már sokat dumáltunk, amire találkoztunk, és figyelmeztettem is, hogy élőben elsőre lehet, hogy kuka leszek.
Hány éves vagy és hány évesek jöhetnek szóba?
(Mert nem mindegy teljesen a korosztály sem - akik még alig nőttek ki a tinikorból, azok még csak keresik önmagukat...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!