Vannak itt olyan lányok, akik szeretik az elektronikus zenét és/vagy a graffitit?
Régen csináltam de inkább csak papíron, falon ritkán.
Az elektronikus zene nem értem hogy jön ide. Amikor komolyabban érdekelt a graff, a magyar hiphop és rap érdekelt zenei téren is, idő urai például, Bankos stb.
Hát hogy jön ide?
Magyarország egyik legjobb graffiti művésze például rock, metál zenét hallgat. Hagyjuk ezeket a buborékokat, hogy aki nem abban él, az már toy, vagy ilyesmi.
És ha magyarország legjobb graffiti művészén kék póló van akkor az már a graffitihez kapcsolódik?
Metált meg rockot egyébként meg minden 2.ember hallgat, még mindig nem értem hogy kerül ide a metál meg az elektronikus zene.
Az underground szubkultúrához, amibe a graffitizés is beletartozik, ahhoz a rap/hip-hop köthető. Úgyanúgy ahogy a rockhoz például a koponyák meg a feket szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!