Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan lányok, akik...

Vannak itt olyan lányok, akik szeretik az elektronikus zenét és/vagy a graffitit?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélhetnék ilyen érdeklődésű hölggyel.

2020. szept. 4. 19:52
 1/6 anonim válasza:
Hát. nehéz sajnos találni egy graffitis leányzót :(
2020. szept. 8. 22:17
 2/6 anonim válasza:

Régen csináltam de inkább csak papíron, falon ritkán.

Az elektronikus zene nem értem hogy jön ide. Amikor komolyabban érdekelt a graff, a magyar hiphop és rap érdekelt zenei téren is, idő urai például, Bankos stb.

2020. szept. 15. 17:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát hogy jön ide?

Magyarország egyik legjobb graffiti művésze például rock, metál zenét hallgat. Hagyjuk ezeket a buborékokat, hogy aki nem abban él, az már toy, vagy ilyesmi.

2020. szept. 21. 22:46
 4/6 anonim válasza:

És ha magyarország legjobb graffiti művészén kék póló van akkor az már a graffitihez kapcsolódik?

Metált meg rockot egyébként meg minden 2.ember hallgat, még mindig nem értem hogy kerül ide a metál meg az elektronikus zene.

Az underground szubkultúrához, amibe a graffitizés is beletartozik, ahhoz a rap/hip-hop köthető. Úgyanúgy ahogy a rockhoz például a koponyák meg a feket szín.

2020. szept. 22. 17:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt a gyerekes vitát, nem érted.
2020. szept. 22. 17:28
 6/6 anonim válasza:
Fiú vagyok, de érdekelnek a lány grsffitisek. Ír valaki privit?
2021. jún. 1. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!